Lakatos Márk elégedetlen a magyar nyugdíjasokkal – szerinte öltözhetnének izgalmasabban is

2023. január 21. 05:49

A stylist szerint ugyanis a stílus nem pénz kérdése.

2023. január 21. 05:49
null

Lakatos Márk az RTL Reggeli műsorban járt, ahol újfent nagyot alakított. Előzőleg egyébként Bécsből jelentkezett be, ahol kijelentette: „Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok!”.

A műsorban a nyugdíjasok stílusát vesézte ki a stylist. 

Mint mondta, nagy példaképe Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett modell. Mint mondta, „ha az öregek vállalják karakterüket, személyiségüket, akkor azt kifigurázzák, lenézik a fiatalok – ez nem igaz. Az internet korszákban ha valaki izgalmas, van benne tűz, az a fiatalok szimpátiáját is vonzza magához. Szerintem elég kevés idős van Magyarországon, aki úgy igazából és szabadsággal vállalja a saját korát, a saját stílusát. Pataki Ági remek példa, de elég nagy előnnyel indult, mert profi modell volt. Szüksége lenne ennek az országnak arra, hogy kifejezetten idős emberek azt mondják a társadalomnak, ez vagyok, ilyen vagyok, ha kell, ugyanolyan punk vagyok, mint Vivienne Westwood. Fontos, hogy legyenek stílusikonjaink idős korban is. Akik egész életükben punkként, forradalmárként működtek, azok az életük végén se változnak meg” – fejtegette.

Hozzátette, a fiatalok stílusában is a vintage jön be a képbe, így a nyugdíjasoknak a stílus nyilván nem pénz kérdése volna. Leszögezte: „a saját gardróbból lehet meríteni, a turkálók menők”.

Nyitókép: RTL Reggeli Képernyőkép

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sötétmintazéjjel
2023. január 23. 14:33
Egész jól ismeri a magyar valóságot, a példái helytállóak...(SE)... megerősítettél, hogy a hasonló gondolkodású barátaid is elfelejtették (vagy nekik jó volt akkor, mint a rendszer kiszolgálói) a kommunista uralmat, ami itthon volt.
Vidėken újrakezdő
2023. január 22. 10:12
Mindenki üzen az öltözködésével. Ez a homár is, a nyugdíjasok is. :)
Bástyaelvtárs
2023. január 22. 08:35
Teljesen jókat mond ez a pali, ertelmes riport volt
Dagó
2023. január 21. 20:29
Ez űrlény? Olyan földönkívüli kinézetű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!