Rohác ismét a vádlottak padján

2011. október 08. 17:39

Kitűzte a Fővárosi Ítélőtábla a Seres Zoltán vállalkozó ellen 1997-ben elkövetett merényletkísérlet miatti büntetőeljárás másodfokú tárgyalását, Jozef Rohác vádlott október 17-én áll a bíróság elé - írja a Magyar Nemzet szombaton.

2011. október 08. 17:39

Josef Rohác védője a Magyar Nemzetnek elmondta: a másodfokon eljáró Fellebbviteli Főügyészség a vádiratban Rohác bűnösségének megállapítására tesz indítványt, míg a védelem a felmentését javasolja a Seres-ügyben.

A szlovák férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolása miatt. A lap emlékeztet, hogy a vádlottól a Seres-ügyben elrendelt előzetes letartóztatása alatt vették azt a genetikai mintát, amely kimutatta érintettségét az 1998-ban történt Fenyő-gyilkosságban.

Bár a szlovák férfit a merénylet vádja alól tavaly felmentette a Fővárosi Bíróság, két év börtönt kapott robbanószerrel való visszaélés miatt. Mivel büntetését az előzetesben letöltötte, akkor hazamehetett a felvidéki Lévára - emlékeztet a lap.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2011. október 08. 19:03
Néhány székesfehérvári Apeh-ost tegnap megint elkaptak zsarolásért és korrupcióért. Budapest és a többi megye mikor kerül sorra? Rohác mellet van még hely bőven. Ajánlott: http://www.harommajom.hu
Vhailor
2011. október 08. 18:05
Na ... legalább helyesen írják, "felvidéki Lévára" és nem "Szlovákiába Levicére" .... véééégre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!