Közösségi oldalt vesz az Apple?

2012. október 20. 13:38

Százmillió dollárért felvásárolja a Color Labs nevű fotó- és videómegosztó website-ot az Apple – írta a mediainfo.hu a The Next Web értesülései alapján. A cikk szerint az Apple számára főleg az egyes szabadalmak miatt lehet fontos az akvizíció.

2012. október 20. 13:38

Felvásárolja a Color Labs nevű fotó- és videómegosztó website-ot az Apple – írta a mediainfo.hu a The Next Web értesülései alapján. A cikk szerint a 100 millió dollár értékű megegyezés már létrejött, csupán az aláírások hiányoznak a szerződésről. A mediainfo.hu emlékeztetett: a Color Labs alapítójának, Bill Nguyennek egy másik cégét 2009-ben 80 millió dollárért vásárolta fel a vállalat.

Mint írták: az Apple számára főleg egyes szabadalmak – például nagy felbontású videók rögzítése vagy GPS lokalizáció – miatt jöhet jól az akvizíció. Különösen hasznos lehet számukra a tartalmak többféle eszközön történő egyidejű megosztását lehetővé tevő szabadalom – közölték.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!