Felmérés: kevés cikkel nyert az Index a lájkversenyben

2013. január 19. 09:22

A 2012-es Facebook lájkok, ajánlások, megosztások, kommentek, mennyiség és a cikkek tartalma szerint rangsorolta a vezető magyar hírportálokat az Imedia, Magyarország vezető üzleti médiafigyelője és a SocialTimes.hu.

2013. január 19. 09:22

Az elmúlt évben a legtöbb cikk a hvg.hu-n jelent meg, és ezek összesen több mint 4 millió lájkot hoztak az oldalnak. Produktivitás szempontjából második helyre az Origo került: csaknem 37 ezer cikk eredményezett 1,8 millió lájkot. Az Indexen közel 32 ezer bejegyzést írtak, mintegy 3 millió lájkot gyűjtve, a hír24-en pedig 23 ezer írás eredményezett 5,2 millió megosztást. Átlagot számolva tehát az Index cikkeit kedvelték leggyakrabban az olvasók. A cikkek hosszúságát szem előtt tartva az Origo volt a legrészletesebb, de csak két szóval maradt le tőle az Index.

A cikkeket rangsorolva kiderült: a Gazdasági Minisztérium internet- és telefonadó bevezetési szándékáról szóló hír volt a legkeveltebb, ez minden vezető portálnak sok olvasót hozott. Legtöbben az Origóra kattintottak, és itt mintegy 20 ezren lájkolták is.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. március 18. 19:43
Magyarország legolvasottabb jobboldali hírportálja, miért nincs a listán?
USsange
2013. március 16. 14:59
Gondolom abban is ilyen biztos vagy, hogy nincs ballib médiafölény? :)))
USsange
2013. március 16. 14:59
Azok a pártok azért vannak elől mert a ballib pártok a tetves nyóc évükben elkúrták. Nem kicsit, nagyon. :)))
egysegelem
2013. január 24. 23:29
Abszolut jobboldali mediafoleny van a tv-k, radiok, napilapok es hetilapok teren, az internet egy kevesse szabalyozott szabad piac, szinte az egyetlen szabad piac mediafronton, itt csak a tehetseg szamit (ellentetben a tobbivel), nem veletlen vannak elol azok a partalok, amik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!