DOBOZba zárt világ

2013. november 28. 18:03

A jövőre nézve, kedves Szilárd és a többi hasonszőrű (hiper)aktivista figyelmébe ajánlom a fenti fotót, hogy nézzék meg még egyszer jó alaposan, hátha észrevesznek rajta valami furcsát.

2013. november 28. 18:03
a rokkant is ember

„A jövőre nézve, kedves Szilárd és a többi hasonszőrű (hiper)aktivista figyelmébe ajánlom a fenti fotót, hogy nézzék meg még egyszer jó alaposan, hátha észrevesznek rajta valami furcsát...

Nem? Még mindig nem?

Most sem?

Na jól van, segítek. A képen nincs egyetlen kerekesszékes sem. És nem azért mert momentán mindnek volt jobb dolga. Vagy mert nem szeretnének ismerkedni. Hanem mert a környék, és a konkrét hely nem igazán akadálymentes. Pedig ez egy »magasabbra pozícionált, trendi, véleményformáló, underground közösségi tér«, amibe egy (vagy több) tolókocsis figura úgy néz ki, nem passzol. 

Se ingyen, se egynéhány ezer forintért. Az ő belépésük bonyolult, ne is törődjünk vele. És nem tiltakozik senki.

Helyette mindenki dobozba dugja a fejét, vérmérséklettől függően elégedetten, vagy bosszankodva.”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arokkantisember
2013. november 29. 12:43
Ezt most találtam.... nagyon hosszú, de azt hiszem, nagyon igaza van: http://justpaste.it/felhaborodas_bgyg érdemes elolvasni...
lutra
2013. november 28. 20:00
Ha a rokkantakat ingyen engednék be, Szilárd azért panaszt tett volna.
atila68
2013. november 28. 18:33
Szilárdot kurvára bosszantotta, hogy butaarcával, szardumájával, sepénzével szarnak rá a lányok. Most kompenzált, bosszút állt, faxomtudja. Következő megálló a Fővárosi Állatkert ahol van ingyenes pedagógus jegy, ingyenes minisztériumi dolgozó jegy, kedvezményes családi, csoportos, és gyerekjegy. Szilárd hülyét csinált magából, a Hallgatói Hálózatból, és a buzikból. Ennyi.
drkovax
2013. november 28. 18:18
Stimmt. De a mozgássérült téma nem trendi a jogvédő világban, mert komoly munkát (és sok pénzt) de legalább rendszeres empatikus együttműködést igényelne az érintettekkel. Ez viszont nagyon nem illik bele a "mi vagyunk a helikopterek, mert a romkocsmában osztjuk az észt" típusú aktivisták életvitelébe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!