Közel 750 millió forinttal támogatja a kínai nyelvű oktatást a kormány

2015. október 05. 20:49

Komoly összeggel támogatja a magyarországi, kínai nyelven folytatott alapfokú oktatás feltételeinek fejlesztését és a középfokú oktatás kialakítását a kormány, mintegy 743 millió forintot biztosít ezekre a célokra.

2015. október 05. 20:49

A kormány 743 millió forintot fordít a magyarországi, kínai nyelven folytatott alapfokú oktatás feltételeinek fejlesztésére és a középfokú oktatás kialakítására – az erről szóló határozat a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg. A határozat értelmében a kabinet a budapesti, XV. kerületi Önkormányzatának adja a támogatást a Neptun utcai iskola épületének fejlesztésére.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2015. október 06. 11:52
Az oroszt mikort teszi megint kötelezővé a kormány?
nick89
2015. október 06. 06:55
"Ijesztően gyorsan terjed az új dizájnerdrog Az angliai utcákon bukkant fel először az az extrém viselkedést kiváltó, halálos kábítószer, ami Magyarországon is bármikor megjelenhet. Az utóbbi időben rengeteg furcsa esethez riasztják a brit rendőröket, hiszen egy Blackburn nevű városban olyan halálos drog jelent meg, aminek hatására teljesen kikelnek magukból a fogyasztói. Az eddig ismeretlen, valószínűleg szennyezett kábítószer használói ugyanis szuper erősnek és bátornak érzik magukat a szertől és ezt mindenképp szeretnék is bizonyítani, ezért a legtöbben épületek megmászására vetemednek. Néhányukat fákról és magas házakról kellett leszedni mászás vagy lógás közben, de volt, akit még érzéstelenítő injekcióval is alig sikerült. Ráadásul a drog nem csak kontrollálhatatlan agressziót okoz, de életveszélyesen magas vérnyomás- és pulzusszámot is. A helyi lakosok pedig annyira rettegnek a tomboló kábítószer használóktól, hogy még a házakból sem mernek kilépni. Bár a rendőröknek már sikerült elfogni egy szert árusító kereskedőt, a gyilkos drog olyan rohamosan terjed, hogy bárhol megjelenhet a világon, így akár a hazai feketepiacon is."
Laibach
2015. október 05. 21:21
Amúgy egyik régi kedvenc zenekarom az Indochine találó Le Péril Jaune / Sárga veszedelem / című 1983-as lemeze jut az eszembe a sárgákról. https://www.youtube.com/watch?v=0Pe4S2_WhvA
*ufó*
2015. október 05. 21:12
Kicci, occó, héccáövené megéri a hüjének is, mivel ők nem migrik, ugye. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!