Júliustól összesen egyhavi bérrel emelkedik a csed

2020. augusztus 22. 12:41

A csecsemőgondozási díj hat hónapon keresztül jár.

2020. augusztus 22. 12:41

„Összességében több mint egyhavi fizetésnek megfelelő összeggel emelkedik 2021 júliusától a hat hónapon át járó csecsemőgondozási díj (csed)” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) helyettes államtitkára szombaton.

Sölch Gellért egy kóspallagi hagyományőrző és kulturális rendezvény megnyitóján arról beszélt, hogy a kormány időben meghozott intézkedései nyomán a helyi közösségek összefogása és egymás segítése adott erőt, hogy sikerrel vegyük az első akadályt a koronavírus-járvány idején. Hozzátette: Magyarország olyan erővel rendelkezik, amellyel sikeres nemzet lehet a 21. században, a harmadik évezredben is. „Az a szabadság és szuverenitás kellett ahhoz, hogy a kormány időben hozhasson meg intézkedéseket, amelyet még Szent István király államszervező munkája eredményeként, rengeteg áldozattal őriztek meg őseink” – fogalmazott a helyettes államtitkár.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. augusztus 22. 16:26
Helyes. Ez tetszik. A családpolitikája a Fidesznek a világon a legjobb. Egyéb területek viszont még mindig a liberális béka segge alatt vannak. I/gazság szolgáltatás és igazságügy, kultúra, oktatás, választás, jogok és kötelességek összhangja, egyéni szabadságjogok és társadalmi alapérdekek viszonya, média hatalmának korlátozása, stb.
balbako_
2020. augusztus 22. 16:04
Hát ilyen szörnyű terror alatt nyög az ország. Bezzeg a buzik megint kimaradnak. Ejrópa segíccs!
nempolitizálok
2020. augusztus 22. 15:48
Jól kibasznak a libsikkel, hiszen ott sok a buzi.
Lombi
2020. augusztus 22. 13:18
Már megint a családtámogatás, gyermek nevelés ösztönzés. Mi lesz így a sok fontos progresszív témákkal? -A gyerek csak nyűg a társadalomnak, meg a szülőknek- stratégával mi lesz? Semmi lmbtqyz? Semmi ingyenpénz, amit gigahitelekből kell finanszíroni? Semmi -élj a mának,a holnap nem számít- szlogen? Nahát. Na, jó. Akkor maradjon a fidesz. Részemről így rendben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!