Karácsony elmondása szerint a háta közepére sem kívánja a miniszterelnökséget

2020. december 22. 08:36

Budapest főpolgármestere az RTL híradójának nyilatkozott.

2020. december 22. 08:36
null

Orbán Viktor december 19-én jelentette be a gazdasági akcióterv részeként, hogy a kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni vállalkozók iparűzési adóját január 1-jétől a felére csökkentik. Ezek a vállalkozások adják a legtöbb munkahelyet, és ők a legsérülékenyebbek a járvány idején – indokolta az intézkedést, hozzátéve: a 25 ezer lakosnál kisebb települések a kormánytól támogatást kapnak, a nagyobb önkormányzatok pénzügyi helyzetét pedig majd egyenként tekintik át.

A lépést több ellenzéki vezetésű város is úgy értékelte, hogy a kormány kivégzi az önkormányzatiságot. Karácsony Gergely többek között az RTL Híradójának mondta el, hogy a döntéssel szerinte a kormány ellehetetleníti az önkormányzatok működését.

 

Az ellenzéki pártok közös miniszerelnök-jelölt állítása kapcsán a főpolgármester kifejtette, hogy egy politikus sose mondja azt, hogy soha, de neki egyelőre nincsenek ilyen ambíciói.

„A hátam közepére sem kívánkozik egy ilyen kihívás. Annak az embernek, akinek ezt a kampányt meg kell vívnia, annak majd az országot ilyen körülmények között kell kormányoznia, az nagyon nagy terhet vállal a hátára” – hangsúlyozta.

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. január 11. 23:06
Mi meg nagyon messzire kivanjuk kuldeni ezt a sunyi gazembert
rókabácsi
2020. december 24. 17:38
nézd ezt a mafla képet! hát azt hiszi, hogy ő mondja meg feri helyett?
ThunderDan
2020. december 23. 17:41
Teljesen logikus hát, hogy alig két évvel ezelőtt jelöltette magát...
gutyanj
2020. december 23. 09:12
Igen, minden szavát aranyba kell foglalni. Ha igazat mondott volna korábban is, akkor most nem lenne főpolgármester, mert attól is elzárkózott korábban. Hazug pojáca, csak panaszkodni tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!