„Lázadó lányoknak” hirdet tábort a Patent Egyesület

2021. július 09. 17:42

Önvédelmi edzés, „szépségkultusz” elemzése, önbecsülés fejlesztése – ezeket a programokat kínálja a Patent Egyesület és a NANE Egyesület rendezvénye.

2021. július 09. 17:42
null

Augusztus 16-19. között, délutánonként nyári tábort tart a II. kerületben lakó vagy ott tanuló, 13-18 éves lányoknak a Patent Egyesült és a NANE Egyesület – írják Facebook-oldalukon. 

A leírás szerint a négy napos program során a résztvevő lányok többek között „fejleszthetik önbecsülésüket és önismeretüket”, megismerkednek az „egyenlőségre és kölcsönösségre épülő párkapcsolatok jellemzőivel”, emellett „elemzik a szépségkultusz, a média hatását az énképükre”, „eszközöket kapnak a párkapcsolati, szexuális és iskolai erőszak kortárs áldozatainak” támogatásához és a segítségkéréshez, ️és kipróbálhatnak egy önvédelmi edzést is.

A foglalkozások a Patent Egyesület és a NANE Egyesület közös iskolai erőszak-megelőző programjának interaktív gyakorlataira épülnek. A programokat a bejegyzés szerint „a két szervezet képzett aktivistái vezetik”. Hozzátették: a nyári tábort a II. kerület támogatja. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virgo
2021. július 11. 17:59
"megismerkednek az „egyenlőségre és kölcsönösségre épülő párkapcsolatok jellemzőivel” Ezt lefordítom magyarra, hátha valaki nem érti: azt oktatják, hogyan kell egyedül, macskák között megdögleni
Karbantartó9
2021. július 11. 16:46
Javaslom, minden feminapina legyen holnaptól tök szőrös, ha lehet még a pofája is! A hajuk legyen piros, az az igazi lázadás, és gymást csak így köszöntsék: hú de förtelmes vagy!
Dénia
2021. július 11. 07:32
Szerintem a női önbecsüléshez genetikusan hozzátartozik az, hogy megpróbál az ember a lehető legápoltabban kinézni. Ez ugyanolyan, mint, amikor megszólják a Boris Beckert azért, mert férfiként nyílvánul meg. Ne tegye, ne merészeljen férfiként egy nő szépségét méltatni, hanem maradjon nemsemleges. A nőkkel is megpróbálják elhitetni, hogy az a női önbecsülés alapja, ha nem próbálunk nőként viselkedni. Legyünk nemsemlegesek.
Andilla
2021. július 10. 16:38
Főtámogató: Gyurka bácsi Ópen Szoszájetije. Meglep ez bárkit is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!