Márki-Zay: Én meg tudom menteni a magyar melegeket

2021. augusztus 17. 12:13

„Én le tudom váltani Orbán Viktort, ha az ellenzéki pártok félreállnak, és hagyják” – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.

2021. augusztus 17. 12:13
null

Megdöbbentő videóban beszélt arról Hódmezővásárhely polgármestere, hogy azok, akik őt kritizálják az LMBTQ-ügyben, szerinte egy homoszexuális embert sem tudtak „megmenteni”.

Egyetlen egy meleg ember mellett kiálltak életükben? Meg tudták menteni egyetlen egy meleg honfitársunkat attól a fideszes gyűlöletkampánytól, amitől én megvédem?”

– fogalmazott. 

A videóban Márki-Zay elismételte, hogy le tudná váltani Orbán Viktort és a Fideszt, de csak akkor, ha „önök hagyják”, ha „az ellenzéki pártok félreállnak, segítenek és szurkolnak”. 

Én meg tudom menteni a magyar melegeket. Én csak annyit kérek önöktől, hogy hagyják. Nem kell, hogy segítsenek. Csak hagyják”

– mondta a videóban Márki-Zay. „Én meg tudom védeni a melegeket, és ezt ők tudják” – zárta üzenetét a politikus.

 
Nyitókép: Facebook

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. augusztus 18. 23:49
Az egy genetikai dolog állítólag, úgyhogy nem tudsz rajta változtatni. Se kormányon, se anélkül.
confitür
2021. augusztus 18. 19:13
Szegénynek nagyon elgurulhatott a gyógyszere. Biztosan azt álmodta,hogy mentős, és minden sérült homoszexuális. Szegény Vásárhelyiek !
Okoskata
2021. augusztus 18. 18:15
Elmebeteg, felesleges elolvasn.
istvanv2
2021. augusztus 18. 12:42
Hú, de erős ember. Teged össze kene zárni a melegekkel, meg is érdemlitek egymást. Esetleg nem akarsz egy ferjet is magadnak, te mocsok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!