Hiába jelentette be a Partizán, nem ők közvetítik majd az előválasztási miniszterelnök-jelöltek vitáját

2021. augusztus 31. 22:13

Legalábbis az Index információi szerint az Atv-n és az RTL Klubon csaphat össze Karácsony, Dobrev, Jakab, Márki-Zay, Pálinkás és Fekete-Győr. Utóbbi leszögezte, nem is megy a Partizán stúdiójába, de ez talán érthető.

2021. augusztus 31. 22:13
null

Kissé elhamarkodottan jelentette be a Partizán stábja, hogy ők közvetítik az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelölti vitáját – legalábbis erre a következtetésre jutott értesülései alapján az Index. A Partizán közösségi oldalának keddi bejegyzése szerint ugyanis szeptember 18-án és október 8-án két két 70 perces vitát közvetítenek.

Az Index ezzel szemben úgy értesült, hogy az ellenzéki összefogás pártjai, a DK, az MSZP-Párbeszéd, az LMP, a Jobbik és a Momentum megállapodtak, hogy megpályáztatják a miniszterelnök-jelölti vitát, ezért megkeresték a RTL Klubot, az ATV-t és a Partizánt is. Az RTL egy esti 23 órás kezdést javasolt, a Partizán pedig azt közölte, hogy semmilyen feltételt nem támaszt, rugalmasan viszonyul a pártok javaslataihoz.

A pártok azóta megállapodtak az ATV-vel abban, hogy ezen a csatornán szeptember 12-én lesz, Simon András vezeti majd a beszélgetést – tudta meg a portál. Az Index azt írja, a döntés még hétfőn született meg, azaz,

Gulyás Mártonék ezt követően „előztek be”, és jelentették be, hogy egy nappal korábban ők közvetítik a vitát, bár erről semmiféle írásos megállapodásuk nem volt.

Sőt, a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a Klubrádiónak már el is mondta, hogy nem lesz ott a Partizán stúdiójában, de ez korábbi partizános szereplésének fényében, amelyről számos paródia is készült, talán nem meglepő. Az Index információi szerint  2+1 miniszterelnök-jelölti vitáról egyeztek meg a pártok, a másik az RTL Klubon lesz. A két előválasztási forduló közötti harmadikról még nincs megállapodás, amin már csak az első három jelölt vehet részt. A vitákra közönség előtt kerül sor, azokat a televíziók élőben közvetítik majd.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. szeptember 01. 16:36
Minőségi áru : Qurcsány a börtönviselt.5-6 -szor volt börtönben. ja ,az apja is. Qúr Csányné ,krumplipucolásra se alkalmas,de me-nek jó. Puzsér Csiga a ,a behuggyozós józsi. Bangóné Baromez Kunhajmi a drogos. Kari Getzy a se jogsi ,se KRESZ,se műszaki,se doktori,se angol. Gétzy Getzy a faxverés világ és olimpiai bajnoka
Reszelő Aladár
2021. szeptember 01. 12:02
Őrkutyák, akkor szeretnénk majd megtudni, hogy az RTL és az ATV mennyi pénzt fizet/kap a közvetítésért. Mert felteszem nem ingyen teszik, legalábbis egy független TV-től ez merőben furcsa lenne, ha az egyik politikai oldalnak teret ad, a másiknak nem. Amúgy az este 11-es kezdés azért egy komoly műsorsáv, bőven a hentelős hiradó a celebes fókusz idióta napi sorozat és valamelyik valóságshow után. A vita kérdései egyszerűek: - miért szar a kormány? - miért szar Orbán Viktor? - mi mindent kell szétverni? Arra pedig majd nem kell választ adni, hogy a Fidesz szerint rendben vannak a dolgok és nem is várható, hogy rosszabbra fordulna bármi, az ellenzék szerint pedig minden szar és igazából csak rosszabb lesz, ha ők jönnek, akkor miért is szavazzon bárki is rájuk.
nempolitizálok
2021. szeptember 01. 10:57
Annyira izgalmas lesz, amikor Gyurcsány sameszai, Karácsony, Jakab Gyurcsánynével "vitatkoznak".
Akrabu17
2021. szeptember 01. 10:21
na az az igazi perverz aki ezeket a vitákat megnézi. eleve milyen vita az ahol a két fél egy oldalon áll? javaslatom azokat a vitákat közvetitsék ahol csak egy jelölt van.Az elvtárs kérdez majd felel a saját kérdésére. Szánalmas bolhacirkusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!