Lassan, de biztosan emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

2021. október 19. 09:20

A vizsgált városok közül emelkedő tendencia jellemző Miskolcon, Salgótarjánban és Székesfehérváron.

2021. október 19. 09:20
null

Lassú ütemben, de folyamatosan emelkedik a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adatai alapján a koronavirus.gov.hu hétfő este.

A kormányzati honlapon azt írták: a vizsgált városok közül emelkedő tendencia jellemző Miskolcon, Salgótarjánban és Székesfehérváron. Csökkenő tendencia figyelhető meg Szekszárdon, Szombathelyen és Zalaegerszegen. A többi vizsgált városban a tendencia stagnáló.

A szennyvíz koronavírus-koncentrációja Miskolcon már az emelkedett, 15 mintavételi helyen a mérsékelt, 6 városban pedig alacsony kategóriába esik – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2021. október 19. 09:58
A vírus import zavartalan! Gyakorlatilag a halálesetek megelőzésére semmi hatékony intézkedést nem tesz a fidesznyik kormány. Lehetséges hogy azt hiszik hogy az ellenzéki szavazók pusztulnak el? Szerintem a halál nem válogat!
Frankie Bunn
2021. október 19. 09:45
jé, csak nem kelet mo.-n kevesebb az oltott ?
anegy_
2021. október 19. 09:33
Kitartó ez a vírus. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!