Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nemzetközi díjat kap Molnár Áron és a noÁr mozgalom

2021. október 08. 14:05

A díjjal olyanokat tüntetnek ki, „akik sokat tesznek az emberi jogokért, és síkra szállnak az elveikért”.

2021. október 08. 14:05
null

„Az európai dalszerzők egyik legfontosabb fesztiválja, az 1974 óta megrendezett Premio Tenco egyik tavaly alapított kategóriája, a munkásságukért és szókimondásukért elfogott, bebörtönzött és megkínzott török Grup Yorum nevét viselő elismeréssel olyan előadókat, illetve művészcsoportokat tüntetnek ki, akik sokat tesznek az emberi jogokért, és síkra szállnak az elveikért. Ezt az elismerést kapta idén Molnár Áron színművész, illetve az általa életre hívott noÁr mozgalom, amit október 23-án vesznek majd át San Remóban” számol be a hírről a 24.hu.

„Igazi csapatmunka eredménye ez az elismerés. Oké, hogy megírok egy számot, de aztán azt le kell forgatni, alá kell rakni a zenét, s utána abból ügyet kell csinálni, amihez akciók szükségesek. Mindez nem valósulhatna meg a csodálatos önkéntes koordinátorok és karmesterük nélkül, ahogy egy operatív vezető, kommunikációs és közösségi média felelős is segíti a munkánkat. Ez mind a noÁr. Mára már mozgalom” – mondta az elismerésről Molnár Áron, aki nemrég még az ellenzéki előválasztás egyik hivatalos videójában szerepelt.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2021. október 09. 10:06
Ja, nincs hálózat.
Osztap Bender
2021. október 08. 19:15
Ez egy retkes lábú "magyar tálib" (éppen fegyver nélkül) itt a képen, amikor Allah Akbározik a mikrofonba?
néhai Ch.Pilot
2021. október 08. 19:06
Azt a díjat úgy hívják hivatalosan: 30 ezüstpénz.
Karvaly
2021. október 08. 18:31
Tavaly alapított díjat kapott meg? Nagyjából akkor, amikor az USA felmelegítette a Szabad Európa Rádió nevét, hogy kormányellenes propagandát folytasson? Köszönöm, nincs több kérdésem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!