Nekiment a Mi Hazánk a Jobbiknak a kötelező oltás kapcsán

2022. február 03. 10:45

„A Jobbik egy elvek nélküli párt és a petíciójuk csak egy választási kampányfogás” – írja a Mi Hazánk közleménye.

2022. február 03. 10:45
null

A Jobbik az utóbbi időben a kötelező oltás ellen kezdett kampányolni, Jakab Péter számos Facebook-bejegyzésben foglalkozik a kérdéssel, február másodikán pedig bejelentette: a párt petíciót indít a kötelező oltások ellen. A bejelentésre a Mi Hazánk közleményben reagált, ahol többek között azt írják,

hogy a Jobbik egy elvek nélküli párt és a petíciójuk csak egy választási kampányfogás”.

A Toroczkai László által jegyzett közleményben, „Jakab és pártja eddig egészen mást képviselt és mindvégig a covid-oltásokat népszerűsítette”, bár arra a közleményben nem térnek ki, hogy Jobbik a kötelező oltás ellen kezdett el kommunikálni, nem pedig alapvetően az oltások ellen.

Toroczkai Jakab Péter szemére veti, hogy Jakab akkor nem szólalt fel, amikor a kormány lehetőséget adott a munkáltatónak, hogy kötelezően előírja munkavállalói számára az oltást, csak most februárban.

Közleményét a Mi Hazánk elnöke azzal zárja, hogy felsorolja, pártja eddig mit tett a kötelező oltások ellen: többször tüntetést szerveztek a „coviddiktatúra” ellen; alkotmányjogi panasszal is éltek a kötelező oltások ellen, illetve elmondása szerint a mihazánkos polgármesterek saját településük költségvetéséből átmeneti munkahelyet létesítettek azoknak, akik az oltás hiányában elvesztették munkájukat.

A Mi Hazánk elnöke emlékeztet: az ő pártjuk kezdett először aláírásgyűjtésbe a kötelező oltás ellen.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forgacsevike
2022. február 03. 18:22
Mi Hazánk egy a jobboldal megosztására létrejött párt ha bejutnak szövdtkezni fognak a moslékkal vezetőjük Toroczkai fizezett besúgó lehet
soma100
2022. február 03. 12:40
Üssétek egymást! Egy tőről fakadtok, mint a palesztinok és a zsidók.
Bradanek
2022. február 03. 12:32
Nincs is kötelező oltás.
kisgul
2022. február 03. 11:18
A jobbik egy elvek nélküli párt! Mégis összebútoroztál Vonával, remélve, hogy Simicska vagyonából neked is csurran, cseppen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!