Perintfalvi: A református lelkészek a Fidesznek nyalnak és spirituálisan bántalmaznak

2022. július 27. 08:10

A feminista teológus ezúttal az őt kulturált hangnemben bíráló lelkészeknek válaszolt a saját „stílusában”.

2022. július 27. 08:10
null

Az elmúlt napokban Perintfalvi Rita Pride kapcsán írt posztjának tartalmát, igazságtartalmát bíráló vélemények tűntek fel az interneten, melyeket mi is közöltünk itt és itt. A magát teológusnak nevező hölgy posztjai, melyeket a magukat komolyan vevő lelkészek eddig megpróbáltak ignorálni, ezúttal átléptek egy határt azzal, hogy egyéb vádaskodások mellett „vallási fundamentalistáknak” nevezte őket. A kritikákra és a kérésre, hogy ne állítson valótlanságot róluk, Perintfalvi megint csak a saját „stílusában” válaszolt.

Besúgók és spirituális bántalmazás?

„Látom, hogy a református lelkészek sorra írnak rólam a Pride kapcsán” kezdi a Facebookon. Hozzátette: „Az egyikükről közben megtudtam, hogy azt beszélik róla,

Az árulók lélektana is izgalmas téma. A másik meg egy olyan cikket írt, ami már

Tényleg nem értem, hogy a hívek ezt miért tűrik? Vagy már csak az jár templomba, aki Stockholm szindrómás? Izgalmas kérdések ezek, de megvárnak. Nektek is szép nyarat!” – írja a hölgy.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook, Szűts Pál

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabere
2022. július 28. 06:52
Nagyon sajnálom, hogy ennyi gyűlölet van Önben. Miért nem tud megnyugodni? Nagy bűne lehet..
csak szólok
2022. július 28. 00:35
Feltéve, de nem megengedve, ha a református papok között vannak kevésbé kiemelkedőek, de a leggyengébb is torony magasan okosabb Perintfalvi asszonyságnál. Ők nem Fidesz pártiak, hanem normális magyarok, szemben ezzel a pokolfajzattal.
Cserei
2022. július 27. 19:05
Szeretnéd hogy Neked nyaljanak?
VeJoLa
2022. július 27. 17:37
Téged magadnál jobban senki se képes lejáratni, de már neked sincs hova, annyira lent vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!