Az állatkert kapcsán ment neki a DK Karácsony Gergelynek

2022. december 12. 12:29

A Gyurcsány-párt azzal vádolja a fővárost, hogy részrehajlóan döntött a fővárosi állatkert főigazgatói pályázatáról.

2022. december 12. 12:29
null

Közleményt adott ki a Demokratikus Koalíció fővárosi frakciója, amelyben azt írják: Karácsony Gergely főpolgármester pályázati felhívást adott ki a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatói pályázatának betöltésére.

„Tudomásunk van arról, hogy a kiírt főigazgatói pályázatra többen jelentkeztek, közöttük nemzetközi szinten is elismert szakemberek, multinacionális cégnél tapasztalatot szerzett vezetők, illetve egy hasonló profilú vállalat korábbi vezetője is, ennek ellenére a mai (hétfői) bíráló bizottsági döntésre csak egy jelöltet engedtek be – az Állatkert egyik kommunikációs munkavállalóját – , mindenki mást anélkül zártak ki, hogy lehetőséget kaptak volna a személyes bemutatkozásra”.

A Demokratikus Koalíció visszautasítja a vezetői pályázatok testre szabását és megbundázását!”

– írják. 

„A tisztességtelen feltételek miatt a DK képviselői nem támogatják a hátszéllel rendelkező jelölt személyét. Egyúttal felszólítják Karácsony Gergely főpolgármestert a FÁNK főigazgatói pályázatának érvénytelenné nyilvánítására, illetve egy új, tisztességes pályázat kiírására” – üzenték a fővárosi vezetésnek.

(MTI-OS)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2022. december 12. 19:25
Hol van már Xantus János, dr. Anghi Csaba, Bogsch Ilma szakmaisága!
Kristály
2022. december 12. 15:26
Ezek még az állatok élelmezésére szánt pénzt is felélik. éheztetik az állatokat de ők nem tudnak szolni hogy mi történik velük.
CirmoS
2022. december 12. 15:06
Geli! Fletó a hátad mögött köhög!... nem hallod??.... Te balfasz! Geli mögül elment a támogatás!...
Jajdejónekünk
2022. december 12. 14:57
Karácsony egy állat. Egy politikai nagyvad, saját szavaival. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!