Pulitzer-emlékdíjat kapott Gulyás Márton

2023. március 21. 16:57

Vasárnap a budai Remíz étteremben tartott ünnepségen vehették át az idei díjazottak a Pulitzer-emlékdíjat.

2023. március 21. 16:57
null

A Mandiner megírta, hogy amerikai ösztöndíjat kapott Gulyás Márton.

Vasárnap a budai Remíz étteremben tartott ünnepségen vehették át az idei díjazottak az 1989-ben alapított Pulitzer-emlékdíjat – tájékoztatott a hírről a Media1.

A lap megírta, hogy idén

a Partizán YouTube csatorna alapítójának ítélték a hazai sajtó talán legrangosabb elismerését.

Életmű emlékdíjat kapott Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas fotográfus, érdemes és kiváló művész, továbbá Martin József Táncsics Mihály-díjas újságíró, lapszerkesztő, a Magyar Köztársasági Érdemrend kitüntetettje, főiskolai tanár.

Nyitókép: YouTube

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. március 23. 11:02
Eze a 'díjjak' már kiüresedett politikai eszközzé silányult gesztusok csupán a fősodort mindenben kiszolgálóknak. Értelme, rangja már egyiknek sincs...
SkyCopy
2023. március 22. 13:14
Ebbe a csávóba megvan minden negatív: eszméletlen ronda külső, már már gusztustalan. Provokáló, eszméletlen buta beszéd, a munkássága meg abból áll, hogy embereket ugraszt össze. Gratulálok neki én is! Igen nagy emberi teljesítmény amit összehozott megrendelésre!
Obsitos Technikus
2023. március 22. 11:21
Cseléd-díj, szarcsimbókokkal ékesítve.
AyaHunasca
2023. március 22. 11:11
na ezaz amit bayer meg deák danika soha nem fog kapni xd mondjuk majd a felcsúti mala kitalál nekik valami mondvacsinált díjat zsíros közpénzzel kitömve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!