Dévényi Tibor elmesélte Gulyás Mártonnak: Orbán Viktor 1998-ban teljesítette a kis Orbán Viktor álmát (VIDEÓ)

2023. október 07. 18:20

A műsorban egy 1992-es felvétel is előkerült, amelyen a Fidesz-frakció fiatalokkal fociznak.

2023. október 07. 18:20
null

Dévényi Tibor lemezlovas, műsorvezető volt a Partizán legújabb adásában Gulyás Márton vendége. A műsorban szóba került Dévényi életútja, valamint számos kulturális téma, illetve néhány politikai-közéleti kitekintés is fellelhető a műsorban.

Ezt is ajánljuk a témában

Az adásban sor került mindezek mellett egy kis nosztalgiára is, ugyanis Gulyás Márton levetített Dévényinek egy rövid videót, amelyben a Fidesz ifjú tagjai egy focibajnokságon vesznek részt, és Dévényi Tibor interjúztatja őket. Ezt követően mesélni kezdett a Fidesszel, valamint az Orbán Viktorral kapcsolatos élményeiről. Szóba került a Három Kívánság című műsor is, amelynek kapcsán megjegyezte: „Egy Orbán nevű kisfiú miniszterelnök akart lenni. És akkor beszéltem a Viktorral, aki nagyon kedves volt” – fogalmazott. „Azt mondta: jövőhéten megyünk Helsinkibe az EU-csúcsra. Két Orbán fog menni, a gyereket is visszük” – mesélte a történtet.

Dévényi szerint Orbán Viktor 1998-ban teljesítette a kis Orbán Viktor álmát.

Elmondta, hogy egy repülőút során több mint egy órán át sikerült beszélgetnie a miniszterelnökkel. Dévényi szerint a Fidesz vezetői szerették a sportot, valamint az ifjúságot is, a gesztusaikban nem csak reklámfogásokat lehetett felfedezni, hanem belülről jövő valós érzéseket. 

A beszélgetés vonatkozó része 51:40-től nézhető vissza:

***

Nyitófotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2023. október 07. 21:39
Zorbán, zorbán, a komcsik rémálma, vele kelnek, fekszenek, álmodnak, több mint 30 éve próbálják karaktergyilkolni tökéletesen eredménytelenül. Amíg van, tuti nem nyernek választást, képtelenek kihívót állítani ellene.
Palatin
2023. október 07. 20:02
Érdekes lenne megtudni, hányan élnek ma Magyarországon Orbánból. Sok ezren, az sejthetö. Abból élnek, hogy luzer közönségüknek, akiket az irigység éltet, közvetítik, hogy Orbán mit ebédelt, hol, kivel és mennyiért, mennyi zsebpénzt kap, stb. . Abból hogy oktalanul rosszindulatúan, ócska iróniával kritizálgatják, félremagyarázzák, mocskolják minden tettét, amit ö tiszta lelkiismerettel a legjobb tudása szerint az ország érdekeiért tesz. De ezeknek a pofáznokoknak, firkászoknak, "influenszereknek".. bruhahaha..., és egyéb csodabogaraknak amúgy teljesen mindegy, hogy Orbán mit csinál, - mert szakmailag fel sem fogják, hogy minek mi a jelentösége, fogalmuk sincs semmiröl. Az ö feladatuk Orbán, a Fidesz és a kormány rágalmazása, bemocskolása, amivel, - mint "küldetéssel" -, természetesen jó bolsevik módjára gondolkodás és morális aggályok nélkül azonosulni is tudnak. Márcsak azért is, mert ezzel keresik a kenyerüket, erre szerzödtek hasznos idiótaként a globális hatalom nagykutyáinál.
letsgobrandon-2
2023. október 07. 19:34
Orbán még most is nagyon kedves fickó... olyanokkal kell szóba állnia akit egy átlagos magyar legszívesebben pofánköpne
KomisszárHU
2023. október 07. 19:30
Ez is nagon jó, ezt már láttátok? https://www.youtube.com/shorts/Gi0Dmf-3BAg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!