Jogellenesen és szabálytalanul építkezett Tordai Bence

2023. október 17. 17:51

Az országgyűlési képviselő egyszerű bejelentés alapján történt építkezése jogsértő volt.

2023. október 17. 17:51

Jogellenesen és szabálytalanul építkezett Tordai Bence – a Fővárosi Törvényszék a kormányhivatalnak adott igazat – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

Közleményükben felidézték, hogy a Fővárosi Kormányhivatal korábban azért utasította el a Párbeszéd politikusának második kerületi ingatlanára a hatósági bizonyítvány kiadása iránti kérelmét, mert – ahogy azt a bíróság is megállapította – 

az országgyűlési képviselő egyszerű bejelentés alapján történt építkezése jogsértő volt.

A kormányhivatal döntését Tordai Bence a bíróságon megtámadta, azonban a Fővárosi Törvényszék keddi ítéletével megerősítette a kormányhivatal álláspontját, miszerint jogellenes tényt (jogszabályba ütköző építkezést) nem lehet hatósági bizonyítvánnyal igazolni – olvasható Budapest Főváros Kormányhivatalának közleményében.

Nyitókép: Tordai Bence Facebook-oldala
 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bika57
2023. október 18. 16:26
A bontást a momentum csinálja, mert van benne gyakorlatuk.
Temeráf
2023. október 18. 11:46
Semmi nem lesz belőle, bontás meg főleg nem! Ha egy baloldali politikus bűncselekményt követ el börtönbe kerül? 95%-ban nem sajnos, ezért ilyen nyugodt a kis köcsög gyerek!
hátakkor
2023. október 18. 05:54
Jogállami kockázatok..
Csubszi
2023. október 17. 22:10
Induljonak a buldózerek, nincs kegyelem a patkánynak! Lakjon télen sátorban - oda való ez a félkegyelmű !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!