Gyurcsány Malagából üzente: Kevesen nagyon jól élnek, a túlnyomó többség nehézségekkel néz szembe

2023. november 11. 11:15

A bukott miniszterelnök szerint „széles, hazafias, demokratikus összefogás kell az Orbán-világgal szemben”.

2023. november 11. 11:15

„Jobb, ha barátaid, partnereid vannak és nem ellenségeid. Mától több szövetségese van a Demokratikus Koalíciónak. Az Európai Szocialisták Pártja (PES) mai ‹pénteki› malagai kongresszusán teljes jogú tagjai lettünk” – derült ki Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán közzétett nyilatkozatából. 

A DK elnöke egy rövid videóban arról is beszámolt, hogy beszédet mondott az Európai Szocialisták Pártjának kongresszusán. Gyurcsány bejelentkezésében kijelentette, hogy „ezerféle baj van a világban, és ahányan vagyunk, annyiféleképpen rangsoroljuk ezeket a bajokat”

Majd azzal folytatta, hogy egy pártnak is, mint amilyen a Demokratikus Koalíció, feladata, hogy megmondja, szerinte mi a legnagyobb baj. „Mi szerintünk a legnagyobb baj az, hogy vannak igen kevesek, akik nagyon jól élnek, és a túlnyomó többség nehézségekkel néz szembe. (...) Nem talál elég jó iskolát, nem talál elég jó munkahelyet. Nem érzi magát elég szabadnak, nem tudja kifizetni a számláját” – hangzott el.

Ezután kijelentette, hogy ezekre a problémákra leginkább szociáldemokrata módon lehet szólni. „Magyarországnak is ilyen alternatívát szeretnénk javasolni”

Az ellenzék egykori miniszterelnöke hangsúlyozta, hogy továbbra is azt gondolják, hogy 

széles, hazafias, demokratikus összefogás kell az Orbán-világgal szemben”.

Gyurcsány a videóban arról is szólt, hogy egy hosszú építkezés előzte meg azt, hogy a DK az Európai Szocialisták Pártjának teljes jogú tagjává vált. Majd a jövőbe tekintve megjegyezte, hogy reméli, hogy „a közös út még sikeresebb lesz, sok európai és Európán kívüli baráttal.”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deák Dániel

Facebook

Idézőjel

Az EP-választásra Gyurcsányék úgy tekintenek, ahol végleg kiteljesedhet a dominanciájuk a baloldalon, bedarálva mindenkit!

***

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 13. 21:41
Aki Gyurcsány oldalán áll, az lehet "széles", de nem lehet se hazafi, se demokrata. Söt, ki Gyurcsánnyal fúj egy követ, az rendes ember sem lehet.
Bitrex®
2023. november 12. 15:52
Mártha Imre floridai ingatlanjaihoz mit szólsz? Az indonéziai szénbányák megvannak még?
haromhatos
2023. november 12. 10:52
Gyurcsány NEM MEGBUKOTT, LEMONDOTT! Viszont a csuti fárajó AKKORÁT ZAKÓZOTT 2002-BEN miniszterelnökként, hogy A HOLDRÓL IS LÁTSZOTT! Egyébként meg ha Gyurcsány Malagáról üzent, HELYTÁLLÓ AZ ÜZENETE, A HELYÉTŐL FÜGGETLENÜL IS!!! Oszt' jónapot!
chief Bromden
2023. november 12. 08:34
Ferkót közrefogták a lányok. Két száj egyet állít. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!