Így reagált Varga Mihály arra a hírre, hogy ő lenne-e az államfőjelölt!

2024. február 16. 19:32

A pénzügyminiszter válasza nem váratott sokat magára.

2024. február 16. 19:32

Egymás után tűnnek fel a jelöltek a Novák Katalin lemondása után megüresedett köztársasági elnöki posztra. Mint arról beszámoltunk, a Mi Hazánk és a Párbeszéd-Zöldek nyilvánosságra hozta a jelöltjét, majd kiderült, hogy az összefogást sürgető ellenzék megint nem tud megállapodni, ezúttal az államfőjelöltről.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Hang Varga Mihály pénzügyminisztert is megkérdezte, hogy előkerülhetett-e a neve a Fidesz államfőjelöltjeként.

„Nekem most nincs időm ilyen viccekre. Köszönöm szépen, hogy hívott, viszonthallásra”

– reagált Varga Mihály pénzügyminiszter a lapnak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Filep István

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. február 17. 10:51
-zsoltkom- Tudja valaki, hogyan lehet elérni azt a Facebook oldalt, ahol Máthé Zsuzsa 2024-ben írt eredeti beszólásai vannak? Nekem egy 2023 utolsó bejegyzésű jön csak elő.
kir2vik
2024. február 17. 08:56
Varga Mihály már megüti a mércét a történelmi nagyságok tekintetében. Mint pl. Bethlen István.
csapláros
2024. február 16. 22:50
drkaca 2024. február 16. 20:02 • Szerkesztve ..."Varga Mihály egyértelműen a legmegfelelőbb jelölés (választás) a köztársasági elnöki tisztség betöltésére. Nem is kell tovább keresgélni."... A fenét. Varga Mihály maradjon csak meg a 2010 óta viselt posztján, amelyet kitűnően ellát és elég nehéz lenne helyette egy utódot előkaparni.
Ugandai Bubu
2024. február 16. 21:56
Legfeljebb vékonyka, hamiskás kultúrmáz lehetne az orbáni ordasmagyarság testén. Egy köpködő bajszos szar vagy egy bayerszerű hulladék sokkal kifejezőbben megtestesítené a virtusnak hazudott magyarság-pszichózis esszenciáját, alantas, de őszinte módon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!