Mi olyan ajánlatot teszünk a budapestieknek, amiben a választókat nem nevezzük vágásérett pulykának

2024. március 19. 17:21

Mi Budapestről fogunk beszélni, a programunkról, melyben megoldásokat kínálunk a város problémáira.

2024. március 19. 17:21
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Karácsony Gergely ma azt válaszolta Vitézy Dávid indulására, hogy »A szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi.«

Nos, először is, majd a szabad Budapest és az itt élő emberek azt majd maguk eldöntik, hogy egy olyan jelöltre akarnak szavazni, aki már a bejelentésében az őket érintő problémákról beszél, vagy egy olyan jelöltre, aki egyik percben a köztársaság védelméről beszél, a másik percben »betolakodónak« minősíti azt, akinek más véleménye van, mint neki vagy el mer indulni egy választáson.

Mi olyan ajánlatot teszünk a budapestieknek, amiben a választókat nem nevezzük vágásérett pulykának, a választáson indulókat pedig betolakodónak. Meggyőződésünk, hogy pont ebből van végtelenül elege a választóknak. Mi Budapestről fogunk beszélni, a programunkról, melyben megoldásokat kínálunk a város problémáira.

Ehhez kérjük majd a budapestiek támogatását és bizalmát. De egy biztos: mi soha nem fogunk személyeskedni, másokat minősíteni és a budapestiek háta mögé bújva arrogánsan beszélni. Karácsony Gergely ennek pont az ellenkezőjét.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­o­­k­ ­­v­­­á­­­r­­­n­a­­­k­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
zsolt196969
2024. március 20. 16:25
A belpesti zsidó értelmiségiek!!! Ez igen. No komment!!
Lajoss
2024. március 20. 13:36
Összeilletek…😉
pollip
2024. március 20. 07:08
Vitézynek, amennyiben politikai pályára kíván lépni hosszú távon, csiszolnia kéne a stílusán. Többször is nem szimpatikus módon, kissé agresszíven szólalt meg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!