Elindult a segélyszállítmány Ukrajnába

2015. június 02. 13:38

Nyolc kamion szállítja Ukrajnába a magyar segélyszervezetek által összegyűjtött gyógyszereket és tartós élelmiszereket.

2015. június 02. 13:38

Négy kamion Káprátaljára, négy a Kárpátokon túlra viszi a 100 millió forint nagyságrendű segélyt – főleg tartós élelmiszert és gyógyászati eszközöket.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. június 03. 12:08
"Soltész Miklós bejelentette: a magyar kormány a Kárpátokon túli területekről 700 olyan ukrán gyerek magyarországi nyári üdültetését vállalja, akiknek a családja nagyon nehéz helyzetbe került, és nincs lehetősége nyári táboroztatásra." A "tizenötmillió magyar miniszterelnöke" majd a Kárpátokon belüli területekről is üdültetni fog magyar gyerekeket, akiknek a családja nagyon nehéz helyzetbe került, és nincs lehetősége nyári táboroztatásra, mert a magyar apukájukat az ukránok elvitték a Kárpátokon túli területekre, hogy meghaljanak a 700 ukrán gyerekért a 700 ukrán gyerek apukái helyett? Nem, nem fog, mert Orbán neaztnézzékamitmondokhanemamitcsinálok viktornak fontosabbak az atlantista érdekek, mint a kárpátaljai magyarok.
választópolgár
2015. június 03. 11:42
A csonkahoniak azért gyűjtötték össze az adományt, hogy a Kárpátaljai magyarok kapják azokat meg nem pedig az ukránok! Erre meg a "magyar" kormány odaajándékozza az ukránoknak?
kukagyerek
2015. június 03. 10:19
"négy a Kárpátokon túlra viszi a 100 millió forint nagyságrendű segélyt" ................. Hálából azért, mert annyira "szeretik" a magyarokat!. Muszáj nekünk mindig ennyire szervilis, megalázkodó idiótáknak lenni?
választópolgár
2015. június 02. 23:28
A kárpátaljai magyaroknak jár a segély, támogatás minden. Az ukránoknak aki hamis magyar okmányokkal tb támogatást vesznek fel/igénybe, mi a helyzet? Nagy a hallgatás a témában, hogy a kiskapuk kijátszásával miért is a mi adónkból fizetjük többezer csaló ukrán egészségügyi ellátását?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!