120 darab mézeskalács a Heim Pál Gyermekkórházban kezelt gyermekeknek

2016. december 22. 01:24

A Heim Pál Gyermekkórházban ápolt gyermekeknek sütött mézeskalácsot Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Király Nóra, Újbuda alpolgármestere.

2016. december 22. 01:24

Az alpolgármester elmondta az akcióval szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a szeretet ünnepén gondolni kell azokra, akik a karácsonyt rossz körülmények között vagy kórházban töltik. A mézeskalácsokkal a beteg gyerekeknek szeretnének kedveskedni és mosolyt csalni az arcukra.

Mindenki mást is arra biztatnak, hogy valamilyen aprósággal próbáljanak kedveskedni a környezetükben élőknek – tette hozzá. Szabó Tünde azt mondta, örömmel vállalta a feladatot, hiszen vannak olyan családok, akik nem tudják együtt tölteni az ünnepeket. Hozzátette: fontos, hogy ne csak az ünnepekkor, hanem a hétköznapokban is figyeljenek egymásra az emberek.

A nagyjából 120 darab mézeskalácsot csütörtökön fogják eljuttatni a kórházban gyógyuló gyermekeknek.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!