Mindennapi dráma – avagy az egészségügyi szakdolgozók küzdelmei

2018. szeptember 22. 13:40

Valósághű kisfilmen mutatja be az egészségügyi szakdolgozók eseménydús mindennapjait a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara.

2018. szeptember 22. 13:40

Mentésirányítók, betegszállítók, mentősök, sürgősségi dolgozók, ápolók, radiográfusok, szülésznők, gyógytornászok küzdelmes hétköznapjait mutatja be a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara izgalmas kisfilmje.

Ők azok, akik nélkül nincs gyógyítás, akik nélkül nem működne a kórházi ellátás. Ahogy a film mottója írja: „Ha megmentesz egy életet, hős vagy, ha ezret, akkor ápoló."

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. szeptember 24. 12:52
https://444.hu/2018/09/24/a-ner-gyozeteseivel-a-fedelzetukon-gyakran-keresztezi-egymas-utjat-egy-17-milliard-forintos-maganrepulo-es-egy-hetmilliard-forintos-tengeri-jacht
afterall33
2018. szeptember 23. 13:22
Basszus! Mi ez az ordas giccs?
választópolgár
2018. szeptember 22. 23:59
Egy mentőtiszt hitvallása: “Ez nem munka, hanem hivatás. Meg akarod érteni, miért szeretjük? Ez megmagyarázhatatlan, de megpróbálom. Amikor kiérsz a helyszínre, és meglátod a beteg pillantását, hogy végre itt a segítség. Ezt nem adja vissza semmi. Te vagy az élet ura. És ha elrontod, nem egy embert teszel tönkre, hanem egy egész családot”
választópolgár
2018. szeptember 22. 22:18
Van az ismerősi körömben mentőtiszt. Minden tiszteletem és elismerésem az övé, és azoké, akiknek ez nem munka hanem hivatás. Alig várja hogy a mentőautóban ülve dolgozhasson. Kevés ember alkalmas rá, sőt, mégkevesebb aki minden körülmény ellenére ezt tekinti élete feladatának, hogy odamegy ahova hívják, és megment egy embert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!