Rendőrökre lőttek Fergusonban

2015. március 12. 09:41

A helyi rendőrkapitányság előtt több tucat tüntető jelent meg, miután a rendőrkapitány bejelentette lemondását. Az épület előtt történt a lövöldözés is.

2015. március 12. 09:41

Két rendőrre lőttek az Egyesült Államok beli Fergusonban. Szemtanúk szerint a lövések a rendőrkapitányság előtt dördültek el. Egyelőre nem tudni, milyen állapotban vannak a meglőtt rendőrök.

A rendőrség előtt korábban több tucat tüntető jelent meg, miután a városi rendőrkapitány, Thomas Jackson bejelentette lemondását. Távozása összefügg egy szövetségi jelentéssel,, amely szerint jelentős faji előítélet tapasztalható a helyi rendőrségen belül.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. március 12. 16:44
Counter http://goo.gl/EXkKH9 2015. március 12. 15:55 Na ja. Egy kis robbantásért is Lockerbie-ig kellett utazni." Van ahol helyben rendezték, az ilyet, persze az "araba terroristák" számlájára. New Yorkban például két repülővel három épületet döntöttek romba, a Pentagonhoz repülő sem kellett. De volt aki csodával határos módon megmenekült. "Az al-Kaida /haha/ csaknem háromezer áldozatot követelő terrorakciója révén a Silverstein Properties a világ egyik legértékesebb építési területéhez jutott, elnyerve a jogot, hogy a cég húzza fel az új épületeket is. Igaz, Larry Silverstein addig is fizeti a városnak a havi 10 millió dolláros bérleti díjat, amíg a Ground Zero nem lesz újra New York legkeresettebb üzleti negyede. Silverstein már azzal is szerencsésnek mondhatta magát, hogy egyáltalán túlélte a támadást. Aznap is a felhőkarcolóban lévő irodájába készült, ám felesége átrendezte a naptárát, férjének aznapra beszélt meg találkozót a bőrgyógyászával, így Silverstein az orvoshoz tartva értesült irodái megsemmisüléséről..." Hol van ehhez Kadafi...
yanoo
2015. március 12. 15:26
Az a város, amelyet a Manchester United legendás edzőjéről neveznek el, az tényleg a Föld legszutyokabb helye ! :)))) Hajrá Liverpool! YNWA !
catalina9
2015. március 12. 13:57
2001-től napjainkig 18513 embert tartóztattak le Fergusonban, ebből fekete 84% 479 embert csuktak le betörésért- 91% fekete 133 rabló-90% fekete 4845 lopás-80% fekete illegális fegyvertartás: 286-ból 89% fekete 9 gyilkosból 8 fekete 28 nemi erőszak 100% fekete 146 autólopás- 93% fekete" Ez is beszédes, de van ami még megdöbbentőbb: "...Nos hát, az USA-ban a négerek hétszer gyakrabban követnek el gyilkosságot és nyolcszor gyakrabban rablást, mint a többi fajhoz tartozók. Amikor erőszakos bűncselekményt követnek el, háromszor gyakrabban használnak lőfegyvert és több mint kétszer gyakrabban kést, mint a nem feketék. Az évenként elkövetett 770 000 erőszakos fajközi (tehát négerek és más fajok közötti) bűncselekmény 85 százalékát (a lakosság 12 százalékát alkotó) négerek követik el. Ráadásul több erőszakos bűncselekményt követnek el a fehérek, mint fajtestvéreik ellen: áldozataik 45 százaléka fehér, miközben a fehér bűnözők áldozatainak alig 3 százaléka fekete. A négerek 39-szer gyakrabban követnek el erőszakos bűncselekményt és 136-szor gyakrabban rablást a fehérek ellen, mint fordítva és (a néger viktimológia egyik legfőbb tromfját érvénytelenítve) majdnem két és félszer gyakrabban követnek el (faj) gyűlöletből bűncselekményt („hate crime”) fehérek ellen, mint fordítva..." Erről is kussol az Ulfkottemédia!!
catalina9
2015. március 12. 13:53
"A bátor origós újságírónak további muníciót adnék: A fergusoni zavargások szokatlanul régóta tartanak- az afroamerikai lélek pár nap alatt új kihívásokat szokott keresni. Nem lehet, hogy a pédás kitartáshoz Soros Gyuri bácsinak is köze lehet, a fergusoni tiltakozóknak utalt 3 millió dollárjával?" Hát a szintén zsidó Richard Field is keblére ölelte a magyar cigányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!