Nem maradnak egyedül II. Erzsébet hátrahagyott corgijai

2022. szeptember 12. 07:31

A királynő fia és egykori felesége gondoskodnak a kutyákról.

2022. szeptember 12. 07:31
null

András yorki herceg és egykori felesége, Sára yorki hercegné (Sarah Ferguson) gondoskodnak majd a héten elhunyt II. Erzsébet királynő corgi kutyáiról – írja a 444.hu.

A herceg és a hercegné 1996-ban váltak el, de máig mindketten a windsori birtokon álló Royal Lodge-ban laknak.

A CNN-nek nyilatkozó anonim forrás hozzátette, hogy valójában Sára viseli majd a kutyák gondjait: a hercegnőt a kutyák és a lovak közös szeretete kötötte össze az uralkodóval. A hercegné a válása után is megőrizte barátságát a királynővel, akivel rendszeresen sétáltatták a kutyákat a windsori birtokon.

A csütörtökön 96 éves korában elhunyt királynőnek négy kutyája volt, közülük kettő pembroke welsh corgi: Muick és Sandy.

Nyitókép: Steve Parsons / POOL / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. szeptember 12. 13:20
A 444 szerint Fergie, a Telex szerint András, a 24.hu szerint meg Anna hercegnő fog gondoskodni a kutyákról. Szerintem a 24.hu tudja jól, és a kutyák Annához fognak kerülni, mivel eleve a dorgik is úgy lettek, hogy Anna kutyáival párosodtak Erzsébet corgijai. Persze végül is teljesen tökmindegy, a leginkább a szolgaszemélyzet fog róluk gondoskodni, akárhol is. Amúgy pedig általában mindegyikük tart kutyát, pl: https://www.instagram.com/p/CgGrKdhsWdo/ - úgyhogy éppenséggel maradhatnának is ott, ahol eddig voltak.
Syr Wullam
2022. szeptember 12. 13:04
Huhh, napok óta azon filóztam, hogy mi lesz szegény corgikkal, de most megnyugodtam.
Báthory Ödönke
2022. szeptember 12. 12:20
Nekem személy szerint nem sok rosszat, de jót sem tett. Nem érdekel a britt monarchia, túlságosan sokat szerepel mindenhol. Lapozni kellene...
Alexis de Tocqueville
2022. szeptember 12. 11:22
Szerencsétlen dögök. Meglátják Camillát, azonnal kimúlnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!