A méltó élet nem alku tárgya

2023. október 11. 20:21

Éppen ma csaptak egymás tenyerébe Szlovákiában Orbánék haverjai.

2023. október 11. 20:21
null
Lakner Zoltán
Lakner Zoltán
Facebook

„Csak egy gyors bejelentkezés az előbújás napján.

Éppen ma csaptak egymás tenyerébe Szlovákiában Orbánék haverjai, hogy kormányt alakítsanak, s mivel azt mégsem mondhatják, hogy fogalmuk sincs, mit kezdenek a gazdasággal, ellenben alig várják, hogy önfeledten ismét szétlophassák az országot, már indulásként nekiálltak melegezni, transzozni, miegyébkedni. 
A comingout arról is szól, hogy ne annak kelljen szégyenkezni, aki nem ártott senkinek, és ne is legyen pofozógép senki csak azért, mert valakinek bűnbakra van szüksége a saját gyalázatos mivoltát igazolandó, meg ne is betegedjen bele senki a tanult szégyenbe vagy az ellene legyártott gyűlölködésbe. A legjobb, amit tehetünk, hogy kiállunk saját magunk, a családtagjank, a szeretteink, a barátaink mellett, és azokért is, akiket személyesen nem ismerünk, de szükségük van a segítségre, legyenek akár melegek, akár nem. A méltó élet nem alku tárgya.”

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. október 13. 09:45
"hogy önfeledten ismét szétlophassák az országot, "-AlkeszFletóra gondoltál, mert az megtette? De más országokban is látod a számlákat? De kutya jó titkosszolgálati rendszered van! Ez vegytiszta megrendelt gyűlölködés! Tenyerelhetnél te is 380 W-ban!
Lakat1983
2023. október 12. 20:59
Egy buzinak mindenről a saját buzisága jut eszébe, Ficóról és a dezoxiribonukleinsavról is, tökmindegy, mi a téma. Ezek beteg emberek, nincs mese.
tapir32
2023. október 12. 12:51
Magyarországon a korrupció elleni harc és a jogállam kiépítése azzal kezdődött, hogy a Fidesz 13 éve kormányt alakított. Kivágták a hatalomból a korrupt, aljas semmirekellőket! Magyarországon az ellenzék 13 éve mást sem csinál, mint az állítólagos korrupciót vizsgálja, feltételezések, fantázia szülemények, pletykák alapján. Tény alig van vagy nincs, ahol van, azt a hivatalos szervek hivatalból vizsgálták/ják. Akik, bizonyítatlan híresztelések, feltételezések alapján pálcát törnek mások felett, lopással, csalással, korrupcióval vádolnak másokat, azok nem a jogszerű, tisztességes eljárás hívei. Mocskolódók, hangulat keltők, prejudikálók. Becstelenek! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! Orbánt és a kormányt is! Az ellenzék korrupcióról, lopásról szóló hangzatos szólamaira a bizonyíthatatlanság a bizonyíték. Így működnek az összeesküvés elméletek! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
tapir32
2023. október 12. 12:48
Nagy utat tett meg az ország a Kádár-korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében tette meg az ország, mint a Horn Gyula majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A kádárrendszer ideológiája arra alapozott, hogy az önzés, az irigység és a gyűlölet az ember természetes érzése! A szocializáció folyamatában éppen ezeket kellett volna legyőzni és meghaladni! Azért veszélyes a szocializálatlanság liberális kultusza, mert egyenlő az önzés, a gyűlölet és az irigység kultuszával! A liberális szocializálatlanság a kommunisták között termőtalajra lelt! Imigyen nőtt össze a liberalizmus a kommunista demagógiával! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!