A vatikáni bíboros ki merte mondani, mit művel a migráció Európával

2023. december 11. 12:47

A tömeges migráció veszélyeire hívta fel a figyelmet Gerhard Müller bíboros, az őt idéző cikk szerzője pedig arra emlékeztetett, hogy Orbán Viktor már 2017-ben fellépett Soros György bevándorláspárti kampánya ellen.

2023. december 11. 12:47

A globalisták a tömeges migrációt fegyverként használják az országok nemzeti identitásának megsemmisítésére – figyelmeztet Gerhard Müller bíboros, aki korábban a Vatikánban a Hittani Kongregáció vezetője volt.

A Breitbart cikke rámutat, ilyen nemzetromboló Soros György is, akit azzal vádolnak, hogy a tömeges bevándorlást szándékosan arra használja fel, hogy az európai kultúrákat egyetlen „amorf keverékké" hígítsa. A beszámoló felidézi, hogy Orbán Viktor már 2017-ben fellépett a Soros által finanszírozott Nyílt Társadalom hálózat bevándorláspárti kampánya ellen.

A magyar kormányfő felismerte, hogy Soros hálózatának kiterjedt befolyása van az Európai Parlamentben és más uniós szervekben, célja pedig a vegyes lakosságú Európa létrehozása.

A szerző kiemeli, Orbán Viktor továbbra is eltökélt abban, hogy a nemzetbiztonság és a szuverenitás legyen az első a bevándorlási politika megvitatásakor, és mindig amellett érvel, hogy a tagállamoknak joguk van saját bevándorlási politikáról dönteni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alberto Valdes

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2023. december 13. 20:22
Amúgy meg mennyire igaza van, de feltennék egy kérdést az ilyen soros félékre mikor adják ki a körözést hogy végre elítéljék a kereszténység és az emberiség elárulásáért?
Dunhill67
2023. december 11. 21:44
na,ezt is hamarosan "baleset" érheti
fatman
2023. december 11. 15:57
így van...
Mandiner444hu
2023. december 11. 15:24
Antikrisztusi birodalom kevert társadalom lesz szinkretista vallással. Ezt építi most az EU.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!