Ukrajnát elégették, mint a „száraz gyújtóst”, Zelenszkij pedig szakrális áldozattá válhat egy bolgár szakértő szerint

2023. december 01. 14:26

Az USA katonai Schengent akar – teszi hozzá Boján Csukov.

2023. december 01. 14:26
ZELENSZKIJ, Volodimir

Boján Csukov bolgár geopolitikai szakértő a Facebookon publikálta a legújabb értekezését, melyben az ukrajnai háború szakaszairól írt. Szerinte ugyanis az orosz-ukrán háború befejezte az első szakaszát és belépett a másodikba.

Ukrajnát „elégették”, „mint száraz gyújtóst”

„Kijev forr és forrong” – kezdte írását – „Ukrajna drámai események előestéjén áll. A jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk vissza a külföldi és euroatlanti elemzőink egy évvel ezelőtti elemzéseire. Akkor mindannyian kórusban állították, hogy Oroszországnak vége. Az orosz hadsereg vereséget szenvedett, és a Kreml »a következő héten kapitulálni fog«. Az Orosz Föderáció össze fog omlani, Putyin pedig már halott, helyette a tévéképernyőkön legalább három hasonmását látjuk. Vagy Vlagyimir Vlagyimirovics súlyosan beteg, és a halála feltartóztatatlanul közeleg. Most pedig kiderült, hogy Putyin a közelgő, 2024 elején esedékes elnökválasztásra készül.”

Az ukrajnai háború befejezte első szakaszát. Most lép a második szakaszba. Az USA katonai Schengent akar”

 – szögezte le, ami miatt pedig „az amerikai hegemonizmus megmentéséért folytatott, lassan erősödő globális háború következő szakasza következik”, ami a szerző szerint „inkább egy kétségbeesett kísérlet lesz a hegemónia újraélesztésére”.

Zelenszkij szakrális áldozattá válik?

Az első szakaszban Ukrajnát „elégették”, „mint száraz gyújtóst”, s mindenki „tartalékolja az erőforrásokat a második szakaszra. Zelenszkij egyre idegesebb. Már nem akarják, hogy a »demokratikus világban« járja a parlamenteket és kongresszusokat. A lengyelek is szerették őt. Két lehetőség maradt számára a belátható jövőben. Az egyik, hogy szakrális áldozattá válik. Kettő, megtartják, mint olyan vagyontárgyat, amelybe túl sokat fektettek, egy tudvalevőleg obszcén összeget.”

Mutatjuk az elemző eredeti írását:

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Matthys

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. december 03. 10:27
Zelenszkij eunak nagy kárt okozott nyugati tanácsadók segítségével . Egy húron pendül nyugattal , ellenséges a kelet blokkal még ezek után áldozat . Bűnöző gázvezeték robbantás , mérgezett gabona terítésben , olaj tranzit díját 3x emelte vezetéket megcsapolta olajat lopta magyarok fizették. Magyarország óriási humanitárius segítséget ad , közben a hulla gyáros magyarokat köpködi. Ez egy aljas mindenre képes veszélyes nyugati ügynök . Orbánt tőrbe akarta csalni meghívta.
bagira002
2023. december 03. 10:14
Stingary76 2023. december 01. 17:27 Tranzit adót hirtelen visszavonta ,Szijjártó oda vágott .
bagira002
2023. december 03. 10:11
Zelenszkij áldozattá válik egy nagy hazugság . Zelenszkij nyugat ügynöke Amerikának Brüsszelnek segít az egyesült európai államok megalakításban ,Eunak ellensége Ursula ezért simogatja szemébe vigyorog . Biztos nagy pénzt kap érte nem véletlen ukrán elnök az anyósának magának üdülőt házat Svájcban vásárol . Nincs az az üdülő környezet ahol ne lenne vagyona. Nagy áldozat bemutatása csak álca , hisz nagy boldogan benne a háborúban . Valamivel a világ népét meg kell hülyíteni sajnálják az ukrán hullagyárost.
nemecsekerno_007
2023. december 03. 09:56
- De meg fogják ölni Les!!! - Akkor majd gyászoljuk. A sajtóban. Ösztöndíjat nevezünk el róla. - …. - Aztán később, sokkal később, benyújtjuk a kárigényt. Trópusi vihar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!