Orosz Dénes új filmet forgat

2013. május 07. 15:02

Május közepén kezdődik Orosz Dénes új filmje, a Coming out forgatása Budapesten. A film főszerepeit Csányi Sándor és Tompos Kátya alakítja.

2013. május 07. 15:02

A Magyar Nemzeti Filmalap 280 millió forintos gyártási támogatásával készülő pikáns filmvígjáték egy kifordított coming out történet. A film főszereplője, Erik az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát és éppen amszterdami esküvőjére készül kedvesével, Balázzsal. Egy váratlan esemény hatására azonban szokatlan dolgokat észlel magán – tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap kedden az MTI-t.

A forgatás 35 napig tart, a tervek szerint a film az év végen lesz látható a magyar mozikban. Csányi Sándor és Tompos Kátya mellett többek között Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Mucsi Zoltán, Takács Kati játszik Orosz Dénes új filmjében.

Az operatőr Fillenz Ádám lesz, aki több fesztiváldíjas filmet és a Poligamyt is jegyzi. A forgatókönyvet Orosz Dénes írta a Filmalap anyagi támogatásával, valamint forgatókönyv-fejlesztői közreműködésével – áll a közleményben. A Coming out producere Kálomista Gábor, gyártója a Coming out Kft. A Magyar Nemzeti Filmalap gyártási támogatásával kilenc film forgatása zárult le. A tervek szerint idén további nyolc filmet forgatnak le.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!