Sárkányok, farkasok és almák taroltak a borítók viadalán

2016. június 20. 10:57

A magyar Norbert Winney könyve, az Athenaeum által gondozott Sárkányok, farkasok és almák utcahosszal nyerte a könyvheti borítóviadalat. A második helyre futott be a Fumax gondozásában érkező Vészmadarak Chuck Wendigtől, míg a harmadik hely a Főnix Könyvműhely antológiájáé, az Ajtók és átjáróké lett.

2016. június 20. 10:57
Pintér Bence

Végetért könyvheti borítóviadalunk. Az előző viadalhoz képest kissé mérséklődött a lelkesedés, ez alkalommal 422 szavazat érkezett a különböző kiadók fantasy- és sci-fi megjelenéseinek borítóira. Az eddigi győztesek most nem arattak babérokat: az Athenaeum, a Fumax és a Főnix Könyvműhely kötetei érték el a legjobb helyezéseket: mindhárom kötet fantasy, így most sci-fit nem köszönthetünk a győztesek között. A győztes hármas mögött az Agave Könyvek két kötete, illetve Beregi Tamás Noctambulója végzett még viszonylag közel a dobogóhoz. Íme, az eredmények:

*

Mutatjuk a győztes borítókat is:

Gratulálunk a győzteseknek!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!