Őszinte vallomás jött Szoboszlaitól, magányos focistaéletről mesélt a magyar klasszis

2023. november 04. 17:50

„Ilyenkor benyomok egy filmet, remélem, hogy elalszom, és minél hamarabb holnap lesz” – fogalmazott a középpályás.

2023. november 04. 17:50

A Mandiner korábban megírta, hogy a Fodball Youtube-csatornáján tűnt fel egy remek hangulatú beszélgetés a világ egyik legjobb középpályásával, a magyar válogatott csapatkapitányával, a Liverpool világsztárjával, Szoboszlai Dominikkal. Az interjúban kerülték a kattintásvadász bulvártémákat, így aztán Dominik kedvére mesélhetett a játékának elemeiről, a Liverpoolba való beilleszkedéséről és az idáig tartó útról, a különböző edzésmódszerekről, az apai szigorról, de még a focisták esetében ritkán taglalt magányról is.

A focistaéletnek „gyakran vannak negatív részei is”

Szoboszlai az interjú végén beszélt arról, hogy a focistaéletnek gyakran vannak negatív részei is, köztük a magányosság, ami szerinte minden focistát érint.

Aki azt mondja, hogy nem érzi magát magányosnak, az hazudik. Természetesen néha én is magányosnak érzem magam. 

Vannak olyan napok, amikor ülök a kanapén és gondolkozom, hogy mit csináljak. Otthoni barátaim nincsenek itt, annyira régóta még nem vagyok itt, hogy bárkinek szóljak, menjünk el valahova. Ilyenkor benyomok egy filmet, remélem, hogy elalszom, és minél hamarabb holnap lesz. Vannak nem egyszerű napok” – mesélte a magyar középpályás.

Az interjút itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. november 10. 10:12
Azért lehetne rosszabb is. Ha egy pörsenéses bőrű, vörhenyes disznóképű szénbányászivadék volna, mint az őslakos angolok, még rosszabb esélyekkel indulna az ún. csajozásban.
Dunhill67
2023. november 04. 21:22
napiszoboszlai....'megvót
backstablive
2023. november 04. 18:15
Azèrt gondolom Liverpoolba se nincsennek örömlànyok.
Tommaso
2023. november 04. 18:12
Talán el kellet volna fogadnia, annak a szurkolünak az ajánlatát, aki a fekeségét ajánlotta fel egy izzadt Szoboszlai mezért. Amúgy komolyan,..... egy szavát sem lehet elhinni. Gazdag, sikees, fiatal, nem rosszképű, kisportolt testű, és humora is van. KIZÁRT, hogy ne kapna minden farkára csajt. Liverpool- drukkereket egészen biztosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!