Megmenekültek a családi napközik

2013. június 12. 07:22

Óriási elismerés illeti a két előterjesztőt: Osztolykán Ági szakbizottsági alelnököt és Ertsey Katát, aki pár héten belül a második történelmi sikert könyvelheti el.

2013. június 12. 07:22
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Tegnap az Országgyűlés egyhangúlag elfogadta azt az LMP-s törvényjavaslatot, amely megmenti a családi napköziket. Óriási elismerés illeti a két előterjesztőt: Osztolykán Ági szakbizottsági alelnököt és Ertsey Katát, aki pár héten belül a második történelmi sikert könyvelheti el, hiszen az ő állhatatossága meghatározó szerepet játszott abban, hogy Magyarországon végre büntetőjogi tényállás a családon belüli erőszak. Mindezt egy ellenzéki, frakció nélküli képviselői csoportból...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békafa őrnagy
2013. június 12. 11:59
Ez az Ercseiszar kilépett a lomposból nem?
pedroamigo
2013. június 12. 11:14
Egyszerű ez dobtáras mint az egyszer egy: a gyerekek szeretnek gyerekek között lenni, tanulnak egymástól. Sokkal gyorsabban fejlődnek mint akik 5 éves korukig otthon ülnek...
stefanovszky
2013. június 12. 10:20
A családi napközikben horror összegeket kell fizetni. Zuglóban, a min. 70.000 Ft/hó,és ha a gyerek még pelenkás, akkor pelenka, popsikenőcs, stb. Ha speciális étkezésre szorul akkor azért is külön kell fizetni. Kérdem én: kik tudják ezt megfizetni? Sokan, és a helyek egy évre előre beteltek... Én ezt nem értem..
tevevanegypupu
2013. június 12. 10:05
Speciel nem ertem, hogy az iskolakban, ovodakban minek nyarra bezarni??Marmint a napkoziknek. Vannak tanarok, vannak ovonok, legyen ugyelet es kesz. Tudom, hogy szegeny tanarok rettenetesen leterheltek a heti 22-24 oras rendkivul megfeszitett munkalatoktol es alig birjak a dolgozatjavitasokat is kipihenni az oszi, teli, tavaszi es nyari szunet alatt, de esetleg megprobalhatnak, hatha kibirnak..Ahogy az ovonok is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!