A lecke

2014. március 26. 08:44

A megannyi leckének elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a társadalom tudja már, pihényi súlya sincs a szocialisták szavának.

2014. március 26. 08:44
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Most, a 2014-es kampányban sem volt sokáig programja az MSZP-nek, a demokrácia védelme és az efféle jelszavak a választóknak nem mondanak semmit, ezt kiolvashatták a párt vezetői a közvélemény-kutatási adatokból is. Az MSZP most Mesterházy nyolcpontos ígéretcsomagjára épít, amelyben olyan tételek szerepelnek például, mint 250 ezer új munkahely, százezer forintos nettó minimálbér, a társasági adó csökkentése, az alapvető élelmiszerek árának mérséklése, pluszpénz gyógyszerre a nyugdíjasoknak. Ehhez jön még az úgynevezett létpénz folyton meglebegtetett ötlete, valamint a munkanélküli-segély idejének lényeges meghosszabbítása. 

Csak azt mondhatnám erre, mint 1994-ben a rokonoknak: ennyi pénz nincs az országban. Hiába csapkodnák megint az asztalt. Az MSZP nyilván azt reméli, újra működik majd az ígéretek és a csúsztatások „ördögmasinája”. Csakhogy a megannyi leckének elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a társadalom tudja már, pihényi súlya sincs a szocialisták szavának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. március 26. 10:54
Feri,én megértelek,téged ezért fizetnek...
Fedor
2014. március 26. 09:28
Simicska éves bevételéből rendezhető az egész.
6qwasyx
2014. március 26. 09:15
mekkora seggfej vagy!
Nemzeti Mutyikos
2014. március 26. 09:07
"ennyi pénz nincs az országban." bezzeg minden faluba stadionra van. elmesz te a k anyadba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!