Valaki most sem alszik

2014. november 11. 16:51

Miniszterelnökünk kegyelmi időt jósolt a választások után, a szenzációs életművű mai magyar filozófusok legékesebb nagyasszonya pedig azt mondta, nem lesz itt nyugalom. Hát nincs is.

2014. november 11. 16:51
szék
Gondola

„Még gyermekként, szocializálódó koromban belém vésődött báró Eberstein Eckbert ezredesnek, a siklósi vár bátor és hős labanc parancsnokának örök érvényű mondata, hogy az ördög és a Tenkes kapitánya nem alszik. El is hittem. Az ördög teológiai, etikai és irodalmi fogalmával azóta talán tisztában vagyok (bár ez sem biztos), de a ma Belzebúbjai különös köntösükben már megzavarják a gondolkodást.

De ugorjunk az időben, mindenesetre nyitott kérdés számomra ma is, hogy ki nem alszik. Hogy a komenisták nem aludtak negyven évig, az rendben, aztán az SZDSZ, ez az állítólag megszűnt, de ma is élő valami sem, hát talán-talán az is. De ma is vannak nem alvó valakik, személyek, csoportok, akik állandó izgalomban akarják tartani a mai magyar belpolitikát.

Miniszterelnökünk kegyelmi időt jósolt a választások után, a szenzációs életművű mai magyar filozófusok legékesebb nagyasszonya pedig azt mondta, nem lesz itt nyugalom. Hát nincs is. És ezzel úgy tűnik, a bikinis hölgynek van igaza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. november 12. 07:57
Finale* 2014. november 11. 18:02 Ezek utan meg csodalkoznak ,ha az emberek egyre jobban hisznek az osszeeskuves elmeletekben." Ezek nem elméletek, hanem gyakorlat!
Ludas Mutyi
2014. november 11. 18:22
http://view.stern.de/de/picture/858721/gans-tradition-martinsgans-martinstag-kennst-du-einen-940.jpg Akinek vörös a csőre az túl´eli a Márton napot? "Kérem az elvtársakat arra, hogy segitsenek hibáim kijavításában. Tudom, hogy anélkül, hogy a párt aktuális ideologiai harcaiban részt vennék marxista filozofus nem lehetek. Szeretném, ha megmondanák, mivel tehetnék bizonyosságot – nap napi pártmunkámon kivül – elhatározásom őszinteségéről. [...] elvtársi üdvözlettel: Heller Ágnes
catalina9
2014. november 11. 17:45
"...Nem a jogi-, törvényességi kérdések, aggályok, hanem a magyar kormány képviselőinek megbélyegzése, rágalmazása állt a sukorói szórakoztató- és kaszinókomplexum beruházás megtorpedózása miatt indult kártérítési pernek a középpontjában a washingtoni választott bíróságon. Ez mondjuk nem is csoda, mikor a brutális megamutyi igazi gazdája az egyik legvadabb cionista világszervezet, a Zsidó Világkongresszus vezére, Ronald Lauder. Most már teljesen érthető, hogy hirtelen beindult az amerikai cionmédia által gerjesztett magyarországi korrupciós história, mert az Izrael Lobbi markában vergődő Obama-adminisztráció nem mert újat húzni az uralkodó világpáholyok képviselőivel. Nem úgy a washingtoni választott bíróság a magyar állam javára döntött a sukorói kaszinóberuházás cionfőnök befektetőivel szemben. A bíróság azt állapította meg, hogy a magyar állam jogszerűen mondta fel a koncessziós szerződést. A birodalom bosszúja ezután következett, és ez áll a magyarok amerikai kitiltása mögött is. Azért kellett korrupciós históriát kreálniuk, hogy ezáltal is az menjen át a köztudatba: A brutálisan korrupt országban csak azért golyózták ki egy tisztességes üzletükből a jó szándékú talpig korrekt befektetőket, mert azok zsidó származásúak...."
Greffiti
2014. november 11. 17:39
Nem kell ide idegen hatalom, a fidesz a nagy októberi szocialista forradalom napján, november 7-én megbuktatta önmagát, mert a bankok oldalára állt! Vége! Nincs tovább, kezdődik az szdszesedés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!