A Fidesz mesterséges feszültséget kelt Debrecenben a menekülttábor miatt

2015. július 01. 13:06

Rettenetes, talán mesterségesen létrehozott zsúfoltság a jellemző, nem biztosítják a mindennapi normális létezéshez szükséges - többek között higiéniai - feltételeket sem.

2015. július 01. 13:06
Varga Zoltán
DKP.hu

A DK szerint a debreceni menekülttábor jelenleg már nem alkalmas a menekültek emberséges befogadására. Rettenetes, talán mesterségesen létrehozott zsúfoltság a jellemző, nem biztosítják a mindennapi normális létezéshez szükséges - többek között higiéniai - feltételeket sem.

Ez az oka annak, hogy az indulatok pattanásig feszültek Debrecenben. Félő, hogy előbb-utóbb ölre mennek egymással a táborlakók, a rendfenntartók és a városban lakók, és emberéletben is kárt okozhat az eszkalálódó feszültség.

A DK szerint a tábor ebben a formájában már nem biztosít emberséges feltételeket, ezért szükséges az azonnali felújítás, átalakítás. Bővíteni kell a helyiségek méretét, biztosítani kell a megfelelő étkezési és tisztálkodási feltételeket. Az ehhez szükséges pénzt az Európai Unió állja, ezért nem érdemes ezen esetleg spórolni. Mindezt azonnal el kell kezdeni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2015. július 02. 07:44
Ha valaki mostanában a német híradásokat követi, akkor tapsztalhatja, hogy menekült áradat csak a Földközi tengeren létezik meg szegény görögöknél. MO-ról egy szó sem esik, de érdekes módon a menekülökről bemutatott felvételeken magyar rendőrautokat lehet látni. Vajon mikor csatolták MO-t a görögökhöz? Ha ebből az aspektusból nézem a dolgokat, akkor az urnak igaza van, mondvacsinált ez a bevándorlási téma, nyugatról nézve. Gekaufte Journalisten, ennyi.
Logogrif
2015. július 02. 06:48
Nem "igen" tisztelt flyboyok!-Néha néha gondolkodni is kellene: ez a mai menekültügy nem egy belpolitikai kérdés!- Kecóka megint egy olyan problémát dob a pebsz elé,ami sok egyéb dolgot elfed - és sokan ráharapnak a "nemzethy"-eskedés szent ügye érdekében.- Előbb egy buta kérdőívvel alapoz, majd annak eredménye előtt bejelenti,hogy a visszatoloncolási előírás felmondjuk, majd mégsem?!- Majd jön a szerb-oldali kerítés ígérgetése...-A magvak el lettek vetve,sarjad a termés:Debrecenben két Korán-hívő összebalhézik a túlzsúfolt táborban.A belső rend borul, - egy 20év körüli suhanc egy vascsővel sikeresen felhergeli a kerítéshez tolult táborlakókat, - azok kitörnek a nyitott kapun,kukakégetés stb. - A sutyerák kukkolók felveszik a lázongókat, - közben alpári szöveget nyomnak...- Itt tartunk, - kicsi ország még kicsi csőcselékkel, - de fejlődőképes!
néhai Ch.Pilot
2015. július 02. 06:45
Jaja. 220 voltot, különben nem működne a számítógéped, hogy baromságokat írj!
békalepcse
2015. július 02. 01:04
Az nem jut eszébe ennek a fasznak, vannak saját hajléktalanjaink is, akiknek a társadalom jelenlegi formájában nem képes ellátást biztosítani, mert abba az egész társadalom belerokkanna? Erre elkezdi verni más farkával a csalánt, mert ép így gondolja... Ezek tényleg nem képesek a logika két egymást követő lépésének követésére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!