Hisztizve tüntető libsik

2017. április 13. 11:43

Nyilván a büntetőeljárás, a bíró, az ügyészség, de még a rendőr is tök felesleges, amikor ilyen mindentudor hisztizve tüntiző túliskolázott libsi barátaink vannak...

2017. április 13. 11:43
N. Szász Adrián
Facebook

„Ezért vagytok szégyenletesen szánalmasak részegen hisztizve tüntiző libsi barátaim:

Az Oktatási Hivatal átfogó vizsgálat keretében megállapította, hogy a hazánkban működő 28 külföldi egyetem közül 27 szabálytalanul működik. Ez nyilván problémát jelent, tehát a probléma átfogó megoldására van szükség. Arról van mindössze szó, hogy Magyarországon a törvényeket mindenkinek, ¬¬¬¬¬¬¬– még Soros CEU-jának is – be kell tartani. Hisztiző libsi barátaimnak az a hírem van, hogy a mai Magyarország már nem az a Magyarország, ahol a külföldi nagytőke érdekeire szabják a törvényeket. A helyzet az, hogy jelenleg már Magyarország és a magyar emberek érdekei mentén születnek a döntések.

A probléma megoldására kidolgozott törvény ellen egyedül a CEU tiltakozik, a többi külföldi egyetem nem. Ti drága részegen, hisztizve tüntiző barátaim, még halkan sem emeltétek fel szavatok márciusban a marosvásárhelyi katolikus líceum ellehetetlenítése ellen, de most Soros megsegítésére áprilisban majálisoztok az oktogonon, néhány százan megbénítva egy kétmilliós város belvárosának közlekedését.

Demokráciát követeltek, de kicsit sem demokratikusan zászlórúddal vágjátok fejbe, lökdösitek, inzultáljátok, sőt néhányan még festékkel is leöntitek azokat a rendőröket, akik - az ebben a városban lakó nem tüntiző 99%-nak egyébként aránytalanul nagy nehézséget okozó - lezárásokkal biztosítják, hogy gyakorlatilag korlátlanul, már visszaélésszerűen gyakorolhassátok szólásszabadságotok.

A 2006-os rendőrterror idején nem kiáltottatok diktátort, nem követeltetek magatoknak demokráciát. Szerintetek rendben volt, hogy emberek szemét lőtték ki, több száz embert állítottak elő, vertek meg viperával azonosító nélküli rendőrök, pedig csak egy békés megemlékezésre látogattak ki, vagy csak épp arra jártak. És szerinted most is rendben van, ha rendőröket, újságírókat, riportereket lökdöstök, sarló-kalapács és vörös csillag jelképek alatt 2017. áprilisában vállalhatatlan, obszcén rigmusokat ordítva, hisztizve tüntiztek, mert ti annyira értelmiségiek vagytok. Szerintetek helyénvaló festékkel megrongálni a Sándor-palotát, vagy festékkel teli üvegekkel dobálni a rendőröket és ha a csoportos garázdán valaki számon akarja kérni a mindenkire kötelező törvényt, szerinted - idén már tizensokadszorra - Magyarországon ismét megszűnik a demokrácia, és azonnal szükséges megszervezni, a garázda demokratikus kiszabadítását, mert sokkal demokratikusabbnak gondolod, ha te döntöd el a bíróság helyett, hogy ki érdemel büntetést és ki nem. Nyilván a büntetőeljárás, a bíró, az ügyészség, de még a rendőr is tök felesleges, amikor ilyen mindentudor hisztizve tüntiző túliskolázott libsi barátaink vannak...

Azon pedig, hogy a garázda szabadítási akció és fogva tartása elleni tiltakozásotok keretében a szokásos rendőrökkel való lökdösődés mellett a szegényesen élő füves emberrel a fogda kapujának tojással dobálását tudjátok csak kitalálni, már meg sem lepődöm, de attól még szégyenletesen szánalmas. Mint amennyire kevesen vagytok.”

*

N. Szász Adrián a Fidelitas hegyvidéki elnöke.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2017. április 14. 08:53
Érdekes az előző fidesz vezérelte lófej küldési akciónak, a vörös csillag betiltásának, már nyoma sincs. Ti távvezérelt trollok vagytok? Mert magatoktól, szinkron pont egyformán hülyének lenni ez a hangyáknál is feromon vezérlést kíván.
afrikai
2017. április 14. 08:14
Ezek a kis csírák lennének a jövô? Akik éjjelente bebaszva,TV kamerák elött betétve dedós primitïv jelszavakat sikítoznak? Szó sem lehet róla,ezek anarchisták!
Negue
2017. április 14. 02:23
Ennyi.
GV0917
2017. április 13. 21:53
Bizza a jövőjét a Bender Log népére.Mérhetetlenül gyávák- ugyanakkor szemtelenül pimaszok-csak egy egészséges nyakleves hiányzik ezeknek a kromoszóma töredékekből összegyurmázott, lepedőről felkapart biomasszáknak-és elmennének a gender lények paradicsomába..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!