Ha a baloldalon múlna, akkor se ingyenes tankönyv, se családi adókedvezmény, se családtámogatások nem lennének

2020. augusztus 13. 16:41

A baloldal tizedik éve minden családtámogatást elutasít és támad. Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára.

2020. augusztus 13. 16:41
Fidesz
MTI OS

„Ha a baloldalt valóban egy percig is érdekelné a gyermekes családok megélhetése, akkor támogatták volna az eddigi családvédelmi és gazdaságvédelmi intézkedéseket, a családi adókedvezmény bevezetését és bővítését, a kisgyermekes családokat segítő támogatásokat, a devizahitelek eltörlését, az otthonteremtési támogatások bevezetését és az ingyenes tankönyvprogram bevezetését. A baloldal azonban tizedik éve minden családtámogatást elutasít és támad, ha rajtuk múlna, akkor ma se ingyenes tankönyv, se családi adókedvezmény, se családvédelmi intézkedések nem lennének.

A baloldal kormányzása alatt is sorozatos megszorításokkal sújtotta a gyermekeseket, elvette tőlük a családi adókedvezményt, devizahitelekbe, eladósodásba taszították őket, duplájára emelték a munkanélküliséget, és hagyták, hogy a piaci szereplők a családok kárára a tankönyvek árán is nyerészkedjenek. A Fidesz-KDNP kormányzása óta egyre bővülnek a családtámogatások, a járvány okozta válság ellenére is növeljük a gyermekesek támogatását, megvédjük a magyar emberek munkahelyét és a szeptemberben induló tanévben már minden általános és középiskolai tanuló ingyen kapja a tankönyvet.”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. augusztus 15. 03:04
Ha a ballibsik hatalomra jutnak Orbán kormány kedvezményeket elveszik , visszafizettetik a családtámogató 10 millió forintot , elveszik az jutányos autókat , elveszik több gyerekes kedvezményeket , felemelik a a kölcsönök kamatát az energia árakat adókat , kedvezményen vásárolt házakból családokat utcára dobják . 2022 választást jól meg kell gondolni gyurcsányék most ígérnek nem adnak , ha győznek a magyar népet ismét padlóra vágják. Orbán kormány sok családnak osztanak megélhetést ad lakáshoz autóhoz juttat , de ezt egy xszel ellehet dobni ha gyurcsány klánra szavaztok .
h.kovacs
2020. augusztus 14. 20:22
Valaki szóljon már a cikkírónak hogy kik azok a piaci szereplők akik a tankönyveket nyerészkedtek !
Gombóc XVI. Artúr
2020. augusztus 14. 19:10
"...az MTI minden szabályosan megírt közleményt megjelentet, amit benyújtanak hozzájuk, pártállástól és tartalomtól függetlenül..." A Habony-Médiaművek szerint minden bizonnyal, de a valóság teljesen más... https://444.hu/2018/01/15/az-mti-nem-hozza-le-a-kozlemenyeket-melyekben-szerepel-tiborcz-istvan-neve No meg ha már MTI, ez is érdekes, hogy ez miért került egyáltalán szóba: https://index.hu/kultur/media/2018/02/01/mti_os_helsinki_bizottsag/
Palpatine
2020. augusztus 14. 10:02
A Birodalom vezetőjének gondolatait minden háztartásba ingyenesen juttattam el. A jedik mikor voltak képesek ilyen nemes cselekedetre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!