Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy elfogadhatatlan mondataiért kérjen bocsánatot!

2022. január 26. 14:33

A vallási jelképek kigúnyolása még a baloldali főpolgármester számára sem megengedett!

2022. január 26. 14:33
null
Soltész Miklós
Facebook

„Karácsony Gergelytől megszoktuk, hogy össze-vissza beszél. Most viszont szintet lépett a sértegetésben: egy rádióinterjúban a szenteltvíz kapcsán tett elfogadhatatlan kijelentéseket. A főpolgármester mondatai nemcsak a hívő, vallásos embereket sértik, hanem minden jóérzésű embert is.

Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy elfogadhatatlan mondataiért kérjen bocsánatot! Ajánlom Főpolgármester úr figyelmébe egyházaink tavalyi, közös tiltakozását a vallási jelképek, szentségek és szent helyek meggyalázása, kigúnyolása ellen. A vallási jelképek kigúnyolása, sértő megnyilatkozások tétele még a baloldali főpolgármester számára sem megengedett!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. január 26. 22:17
Pubi, nem azt mondta, de csak vergődj te is.
Kristály
2022. január 26. 21:09
Éntőlem ne kérjen bocsánatot. Elmondta amit gondol . Hát rohadjon meg hogy tudjuk egy kis pisi szenteltvizzel leönteni.
APA152
2022. január 26. 21:08
" A vallási jelképek kigúnyolása még a baloldali főpolgármester számára sem megengedett! " De hát Gelike csak a szeretet nyelvén szólt. Olyan "elfogadóan,liberálisan,és teljesen nyitottan,gyűlöletmentesen."
Dezsőke
2022. január 26. 18:42
Karácsony megzakkant, le kell mondania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!