A lakájmédia azon pörög, hogy miért ültetünk fákat ősszel

2022. november 29. 07:31

Nehogy összekeverjék a Stockholm-módszert a Stockholm-szindrómával.

2022. november 29. 07:31
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Nem tudom sírjak vagy nevessek, látva hogy a Fidesz mennyire nem érti a város zöldítését. Legutóbb azt kérdezték, hogy miért locsoltunk olyan sokat nyáron, most a lakájmédia azon pörög, hogy miért ültetünk fákat ősszel. Azért drága fékezhetetlen agyvelejű pestisrácok, mert fát átültetni nyugalmi állapotban lehet, lombhullatástól rügyfakadásig.

Ne vezessen titeket félre a Városliget Zrt, amelyik fizetett hirdetésben magasztalta önmagát a nyáron átültetett idős fák miatt, mert azokból szinte egy sem maradt meg. Azt már csak félve teszem hozzá, hogy a Blaha Lujza tér fáit a Stockholm-módszerrel előkészített talajba ültettük, nehogy összekeverjétek azt a Stockholm-szindrómával.”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. november 30. 08:38
legalább újra a szakmádban dolgozol! még ezt is szarul csináltad!
KBA98
2022. november 29. 18:20
Lakájmédia? Te Feriék lakája vagy! Flatuálni sem mersz nélkülük. Az 50 rabló meg téged őriz!
Pertli
2022. november 29. 17:47
Hova ülteti? A betonba? Láttam idén a tavaly ültetett fákat kipusztulni. A fákat nem csak elültetni, hanem gondozni is kell. Karácsony G. vajon hallott-e erről? Mit tud ő? A néptelen közmeghallgatáson kívül. Még csak kérdezni sem akarnak tőle, sem az újságírók, sem a budapesti polgárok. Minek is? Olyan népszerű, hogy csak na!
1000bocs
2022. november 29. 16:32
Ilyen az amikor a butapesti belvárosi takony szakértőnek képzeli magát mert valaki ráadott egy világítós mellényt és egy munkavédelmi sisakot. Karigeri akkor került életében legközelebb a munkához, amikor odaállt szelfizni azok mellé akik dolgoztak. És veri a mellét mint minden hülyebalos, ha a kompetencia árnyéka vetül rá valaki másról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!