A gonosz birodalma

2023. február 16. 06:41

Az EU épp annyira képmutató, farizeus és zsarnoki rendszert épít, mint egykor a szovjetek.

2023. február 16. 06:41
null
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Magyar Nemzet

„Akkor nem gondoltuk volna, hogy három évtized elteltével a szabadság hazájának gondolt Nyugat milyen mértékben hasonul majd ahhoz a diktatúrához, amit Orwell oly érzékletesen ábrázolt referenciaértékű disztópiájában. A »gondolatrendőrség« élő valóság már arrafelé, nemcsak a közösségi média cenzorai és »tényellenőrei« ügyelnek a polgárok belső világának rendszerkonformitására a hajdani demokratikus minta­államokban, hanem a rendőrség speciális alakulatai is. Aki nem használja az »újbeszélt« a genderkérdésben vagy a migrációt illetően, könnyen egzisztenciális gondokkal találja magát szembe, de még börtönbe is kerülhet.

A gyűlöletkultuszt a »jobboldali szélsőségesek« ellen építik fel tudatosan, majd jobboldali szélsőségesnek neveznek tetszés szerint bárkit, aki a normalitás talaján áll. Orbán Viktor idézte e tekintetben egykori tanárát, Bence György filozófust, aki szerint a liberalizmus toleráns mindenkivel, leszámítva a fasisztákat. Csak azt nem tette hozzá Bence, mutatott rá a miniszterelnök, hogy aki nem ért egyet a liberálisokkal, az mind fasiszta az ő prizmájukon keresztül.

A Nagy Testvér ideológiai kontrollja ma már odáig terjed több nyugati tagállamban, hogy aki nem neveli gyermekét a woke-idiotizmus tanai szerint, azt kockáztatja, hogy elveszik tőle az életének értelmet adó utódokat. Odáig még a Ceausescu-rendszer sem merészkedett, hogy az ellenzékiek gyermekeit rendszerszerűen erőszakkal kiszakítsák családi környezetükből és állami gondozásba vegyék. A gyakorló szülők könnyen átérezhetik, hogy az állami terrornak ez a legrettenetesebb, legelviselhetetlenebb és leginkább vérlázító megnyilvánulási formája.(...)

A magát baloldalnak nevező politikai bűnszövetség rendszeresen azzal riogat, hogy Orbán Viktor kivezeti Magyarországot az Euró­pai Unióból. Figyelve az eseményeket, csak annyit mondhatunk józan ésszel és magyar szívvel, lehet, hogy közeleg a pillanat, amikor a gonosz birodalmának európai szekció­jából való kilépés mellett több érv fog szólni, mint a maradás mellett.”

Nyitókép: Kenzo Tribouillard / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2023. február 16. 23:55
akkor ucu moszvkába, utolsó ruszki csicska geci. de belebaszlak dunába is szívesen, előbb-utóbb elvisz az is a fekete tengerig :)
amca
2023. február 16. 17:57
USA megtámadta Angliát. A Usa leverte a vörös kabátosokat. meghódított 50 országot. Megtámadott 102 drabot. Folyamatosan zaklatja a rest of the World-ot.
Macskakalapban2
2023. február 16. 15:40
Egyre több a fideszes oldalon az ehhez hasonló elmebeteg cikk, amely az EU kilépése mellett kardoskodik. Kb. ennek az országnak annyi lenne. 100% hogy itt hagynám ezt az országot, és a hozzám hasonló diplomás barátaim és rövidtávon itt hagynák az országot. Isten ne adja hogy ez valaha is megtörténjen!!!
peter19791003
2023. február 16. 15:02
ez a cikk kb. akkora baromság mint amikor a fideszre mondják, hogy olyan mint az észak-koreai rezsim az EU mint ami még caucescu-nál is rosszabb?? idióta általános jobboldali újságírás: teszek egy valótlan állítást, majd igazolás helyett közlöm, hogy ilyet még "egy nagyon rossz másik" sem csinált ezt tanítják valszeg nem állítom, hogy baloldali újságírók nem csinálnak ilyet, de sokkal ritkább
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!