Narratívaelhárítás

2023. június 22. 21:04

Miért nem lehet közérthetően, zsargonbújócska nélkül, három bővített mondatban elmondani azt ami valójában történik?

2023. június 22. 21:04
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Narratívaelhárítás

Kérem szépen, ez az az ellentámadás, ami el sem kezdődött, de közben puhatolózva támad, ami áttört másfél védelmi vonalat, de még a biztosító sávban bukdácsol, ami a vártnál lassabban halad, de közben megfontoltan szünetel.

Meddig lehet még cifrázni a narratívákat?

Miért nem lehet közérthetően, zsargonbújócska nélkül, három bővített mondatban elmondani azt ami valójában történik?”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. június 24. 06:02
Sajnos nem mindenkivel és mindenkiről lehet kifinomult cizelláltsággal megszólalni. Kiváltképp az általam megvetett, lakossági megszorításokat körbe hazudozó, ezért alávaló nemzetmegvezetőről.
Vakfolt
2023. június 23. 11:49
Nézzük csak, angolszászok hazudoznak? Lehman Brothers? Hát akkor keresd a pénzt. Azért megy a kamu, hogy legyen idő elsinkófálni a pénzt, esetleg még hülyéket ráugratni a süllyedő hajóra, és valaki másra rálőcsölni a kárt.
mokány
2023. június 23. 11:02
Palagázháború . Közben igazságról papolnak .
fogd a pénzt és kuss
2023. június 23. 10:25
mert nem ezért kapják a pénzt. akinek a lóvé csak akkor jön, ha fényesre nyalják, az fényesre nyalja. és ilyenkor az a netuddki, felfelé nyal, lefelé tapos. így szokás ez a cucilizmus óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!