A gender vetélytársaként Családtudományi szak indul

2017. március 08. 19:51

Az emberek nőnek és férfinak születnek, ezért a kormány nemet mond a társadalmi nemekre, igent mond azonban a változó társadalmi szerepekre, ezért a kormány Családtudományi mesterképzést indít – jelentette be Balog Zoltán.

2017. március 08. 19:51

A gender szakkal szemben szeptembertől a Budapesti Corvinus Egyetemen elindul a Családtudományi szak – jelentette be nőnapon Balog Zoltán. A miniszter hozzátette: az emberek nőnek és férfinak születnek, ezért a kormány nemet mond a társadalmi nemekre, ugyanakkor igent mond a változó társadalmi szerepekre.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. március 11. 20:03
Szerintem tudomásul kell venni, hogy a társadalmi nemet mutató embereket is anya szülte. Látni kell azt is, hogy a két női mell ismerete ellenére, hármas, vagy még többes ikrek is születnek. Ha elfogadom azt, hogy a normálistól eltérő egyedek is születhetnek, akkor ebből nem zárhatom ki, a határozatlan nemi identitással megszületőket sem. Tanulmányozni egyébként mindent lehet, a kérdést csak a társadalmi hasznosság dönti el. Azt hiszem, hogy a családokat érdemes tanulmányozni.
Zokni
2017. március 10. 15:53
Nem hiába ültették oda a klienst. Szemétdombra való intézményt csinál a közgázból.
Zsusztina
2017. március 10. 09:10
Az lenne a dolog legjobb kimenetele, ha a két szak jól össze tudna dolgozni. A biztonságot és védelmet és kibontakozási lehetőséget nyújtó család legyen a cél. A családot nem szabad idealizálni, mert lehet rossz is, jó is. Nem önmagában a család a jó, hanem a jó család jó. A jó család érdekében viszont fontos figyelembe venni a gender tanulmányokat. Szerintem sikerült a kormánynak megint egy nagyon jó ötlettel előrukkolni. Sok sikert kívánok!!!
választópolgár
2017. március 09. 18:56
A 2farkú kutyapárt ellensúlyozására pedig meg kéne alapítani a zsémbes macska pártot: http://www.erdekesvilag.hu/kepek/cicasztarok/macskak-20.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!