Sírgyalázó medve pusztított Erdélyben

2017. szeptember 01. 16:10

Egy sír felforgatásával okozott károkat egy medve Ikafalván.

2017. szeptember 01. 16:10

A medvék eddig is komoly gondot jelentettek Erdély bizonyos területein. Kovászna megye területén az állatok által okozott károk egyre nagyobb méreteket öltenek, aminek ékes példája, hogy a múlt hét során Ikafalván egy sírhelyet forgatott fel egy medve – számol be róla a Magyar Nemzet. 

Tamás Sándor, a megyei tanács elnöke sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy a „sírgyalázó” medve egy nemrég temetett ember sírjáról dobálta le a koszorúkat. A vad lábnyomait egy erdész fedezte fel. 

A megyei tanács elnöke szerint a medvékkel sok probléma más területeken is, például Hargita megye különböző részein.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rivulus
2017. szeptember 02. 11:58
Ezért is a labancok a felelôsek mert ôk viszik(vágják)vagonszámra már tôbb évtizede a székely erdôket.Épp ideje,hogy vigyenek a fával egyűtt néhány medvét is a zöldek álltal e.u.normativákat betartó labanc erdôkben mert amúgy is olyan simogatós hírben állnak ebben az álltaluk elkúrt Európába!
néhai Ch.Pilot
2017. szeptember 02. 11:48
Nyugtassatok meg, ugye nem zsidó temetőben történt?
Mindjárt
2017. szeptember 02. 10:05
A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982. májusában készített környezettanulmányából: „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.” Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Forrás: https://kuruc.info/r/9/94946/
Mindjárt
2017. szeptember 02. 09:58
Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ Csak a fideszbarmok nem tudják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a felcsúti cigány kutyái. Azért fizeti őket a felcsúti cigány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!