Rendkívüli: Lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter

2022. november 09. 14:16

Sajtóhírek szerint az érintett minisztériumban már középvezetői szinten is értesültek a változásról.

2022. november 09. 14:16
null

Az Index információi szerint lemondott Palkovics László, korábbi technológiai és ipari miniszter. A lap úgy tudja, hogy a tárcavezető távozásának hátterében vélhetően energiaügyi kérdések állnak. Az Index információi szerint a minisztériumban már középvezetői szinten is értesültek a változásról.

Frissítés!

A Miniszterelnökség reagált a Palkovics László technológiai és ipari miniszter lemondásával kapcsolatos sajtóhírekre. Mint a tárca fogalmazott:

A kormány tagjairól a miniszterelnök dönt, amennyiben a kormány szerkezetében változás történik, arról a nyilvánosságot tájékoztatni fogjuk.

Palkovics Lászlóról

Palkovics László 2014 óta volt az Orbán-kormány tagja. A Széchenyi díjas gépészmérnök 2014-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára volt, majd 2016-tól a közoktatási feladatokat is átvette. A politikus a negyedik Orbán-kormányban az újonnan létrejött Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezette.

(MTI OS; Mandiner)

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. november 09. 22:26
Olvasom az Indexet is (sajnos): cím: "Lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter; úgy tudjuk, Lantos Csaba követi" Hogyaza! Mennek egymás után, mint a seregben? Lantos majd akkor követi, ha kineveztéklemondottmegunta.
MayorAnna 03
2022. november 09. 20:34
Önjáró a fickó. A NER-ben elfogadhatót meghaladó mértékben. Ennyi.
veszettfejsze
2022. november 09. 19:17
De vajon a DK-ban, vagy az MSZP-ben folytatja?
veszettfejsze
2022. november 09. 19:13
Ha az Index megírta, akkor azt úgy kell érteni, hogy Rogán üzeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!