Mégsem féltékenység miatt ölt az angyalföldi gyilkos, bevallotta a valódi indítékát

2023. augusztus 04. 11:01

Kiderült az is: a késen kívül egy másik eszközt is használt a gyilkossághoz.

2023. augusztus 04. 11:01

A Blikk információi szerint mégsem féltékenység állt az angyalföldi gyilkosság hátterében. Egy informátorra hivatkozva a lap azt írta pénteki cikkében: az áldozat 

kevésnek találta az ágyban nyújtott teljesítményét, és szakítani akart vele”.

A Blikk szerint ezt maga a gyilkos nyilatkozta kihallgatása során a nyomozóknak. A portálon megemlítik azt is: az emberölés során a késen kívül felmerült egy másik eszköz is: egy kalapács. Azt írják: T. Róbert ezzel is rendkívül komoly sérüléseket okozott M. petrának, olyannyira, hogy még 

a sok szörnyűséget látott rendőröket is elborzasztotta a helyszínen eléjük táruló látvány.

Az emberöléssel kapcsolatos legfrissebb információk kapcsán a lap megkereste dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki a következőket nyilatkozta:

„Alapvetően feltételezhető, hogy ha ilyen szituációba kerül egy férfi, az önérzetében sérül ilyen mondatok hallatán. Szinte kasztrálja őt, szégyenérzet alakul ki benne, megjelenik az az érzés, hogy ő kevés. Egy ilyen kijelentés képes kiváltani olyan feszültséget, amit nagyon nehéz kontrollálni. Ki kell mondani azonban, hogy szükséges – és kell tudni – kontrollálni az elsöprő haragot és dühöt, ha kritizálnak és sérül az önérzetünk. Ez minden emberben fokozza az indulatot, ám a szeretetnek egy patológiás, beteges formája, hogy az agresszió eszközét használom arra, hogy a bennem lévő feszültséget csökkentsem” – nyilatkozta a szakember.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. augusztus 04. 17:54
A féltékenység pedig egyáltalán nem enyhítő körülmény úgy tudom. Így értelmezhető szvsz ez a történet.
ProletarFC
2023. augusztus 04. 17:32
Hihető akkor lenne ez a verzió, ha már az elején ezt állítja - így viszont egyértelmű, hogy hazudik és menteni akarja magát. Nálam mindig is volt kalapács önvédelmi okokból, de soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy azzal az ön és társadalom védelmén kívül bárkit is bántsak maximum internetes zaklatókat de őket ki sajnálja senki csak hányik tőlük az ember. Nekem pont ez votl a pechem, mivel azt fos kalapácsot mire bevizsgálták, és vérnyomokat kerestek rajta, addig lehúztam 11 hónapot előzetesben, ha nincs kalapács kb 3 hónapot vagyok csak bent. Az ilyen rohadékok kriminalizálják a kalapácsot is, ami nem fegyver, hanem munkaeszköz, mert ha belekeveredsz valami balhéba, emiatt genny miatt majd vádaskodik a hatóság, hogy miért volt nálad kalapács. Sokkal jobb volna olyan híreket hallani, hogy az interntes zaklató ujjait kalapácsal tördelte le például, hogy ne tudja legközelebb a klaviaturhát használni vagy csak orrával tudja a betűket bepötyögni köcsög a netre.
nagymacska44
2023. augusztus 04. 15:47
Ez az alak nem féltékenység hanem félkeménység miatt ölt. (Jaj bocsánatot kérek)
Roadkill
2023. augusztus 04. 15:33
Ezentúl kancigányokkal kefélhet a böriben... meglátjuk azok hogyan értékelik a teljesítményét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!