Elbocsátották, vasvillát ragadott

2023. október 23. 09:38

A szerszámot ahhoz az autóhoz vágta, amiben a korábbi munkáltatója mellett további három személy is utazott.

2023. október 23. 09:38

Egy férfi vasvillát hajított ahhoz az autóhoz, amiben a korábbi munkáltatója mellett további három személy is utazott. Az alkoholproblémákkal küzdő, ötvenes éveiben járó férfi a vád szerint már hosszabb ideje dolgozott és lakott a sértett tulajdonát képező Siófokhoz közeli tanyán.

A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben

– írta meg az Ügyészség.

2022 szeptemberében elbocsátották és távozásra szólították fel. Ennek ellenére a férfi másnap visszatért a tanyára, ahol ittas állapotban szóváltásba keveredett a korábbi főnökével, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett. Ezt a vasvillát dobta az autóhoz. Az ügyészség közölte:

a kocsiban utazók közül senki nem sérült meg, a gépjármű szélvédőjét viszont cserélni kellett,

így a vádlott több mint százezer forint kárt is okozott a cselekményével.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő, élet és testi épség elleni bűncselekmények elkövetése miatt kiszabott korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

***

Nyitókép: Ügyészség

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. október 23. 13:07
És felkiáltott : "ott a kísértet a ganénál! "
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2023. október 23. 12:56
Érdekes dolgok vannak azért kishazánkba. Ez az országon belüli vándorlás is az agglomerációba szabadította az összes trógert.
Roadkill
2023. október 23. 12:39
előbb kellett volna megragadni, akkor nem rúgják ki
Welszibard
2023. október 23. 12:02
Iványi Gábor majd pártfogásába veszi a hajléktalan szállóin. Ott nem kell dolgozni, hanem ingyen kap szállást és érkezést. Eddig a Fidesz kormány, mostantól Karácsony állja a cechet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!