Nem tudja, mit vegyen karácsonyi ajándéknak? Segítünk!

2023. december 11. 13:36

Van, hogy az ember bajba kerül, mit is vegyen valamelyik szerettének, ismerősének karácsonyra, az internet végtelen tárháza azonban segít itt is a bajban!

2023. december 11. 13:36
Christmas Eve
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Hiába ismerünk valakit jól, azért valahol embert próbáló feladat sokszor megtalálni azt az ajándékot, aminek igazán örülne. Szóba jöhet a könyv, esetleg műszaki termék vagy illatgyertya, de a leginkább passzolót megtalálni kifejezetten nehéz mozzanat. Az már nagy segítség, ha tudjuk, mi a hobbija annak, akit megajándékoznánk, hiszen egy olyan tematikájú üzletbe való vásárlási utalvány mindig jól jön. 

A CNN azonban készített egy hosszú listát az olyan ajándékokról, amelyekre lehet, hogy első körben nem is gondolnánk és ha időben lecsap rá az ember, talán még meg is érkezik az ünnepek előtt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kezdésnek itt egy egyszerű, de nagyszerű dolog: egy párezer forintért megrendelhető ragacs, amellyel az autó belsejét vagy akár az otthoni számítógépes kiegészítőket is pillanatok alatt meg lehet tisztítani. 

Ha valakiről tudjuk, hogy sokat utazik repülővel, annak tökéletes lehet az ülések étkezőtálkájához rögzíthető telefontartó, így nem kell a nyakat görbítve filmet nézni a telefonon keresztül. 

Ha olyat szeretnénk megajándékozni, akiről tudjuk, hogy imád autót vezetni, annak jó lehet élményt adni: hazánkban már több vállalkozás is működik, melyek bizonyos összegért lehetővé teszik, hogy akár a legdrágább sportautókat kipróbálhassuk. Az édesszájúak sem szomorkodhatnak, ugyanis az Amazonon lehet kapni egy fagylaltkészítőt, amellyel még gyerekjáték elkészíteni a fagylaltokat, az ilyen pedig jól jöhet majd a nyári kánikulák idején. Ráadásul csak 22 dollárba kerül, azaz kevesebb mint tízezer forintért meg lehet rendelni. 

Ha olyannak szeretnénk ajándékot adni, akiről tudjuk, hogy nagy iPhone-felhasználó, a lehető legegyszerűbb dolgunk van. Az Apple évekkel ezelőtt piacra dobta az úgynevezett AirTaget, ez az apró eszköz az utazásoknál a legnagyobb áldás, ugyanis a bőröndbe bedobva folyamatosan jelet küld a hozzá párosított telefonra, így folyamatosan nyomon lehet követni, merre jár  a csomag, benne az AirTaggel. Így, ha valaki úgy járna, hogy elveszne a reptéren a bőröndje, könnyen megnézheti, merre kell azt keresni. Természetesen a kütyü multifunkciós, így bárhova máshova is lehet tenni, amit amúgy könnyen elvesztenénk. 

Hallott már a mini-kandallóról? Én sem. Azonban a CNN belerakta a karácsonyi cikkébe és milyen igazuk van. Hiszen azok, akik olyan helyen laknak, ahol nincs lehetőségük átélni a kandalló hangulatát, most megvan a megoldás. Száz dollárért, pár tízezer forintért ugyanis lehet rendelni egyet. A cserép nagyságú eszközben onnantól pedig sokkal inkább át lehet magunkat adni a karácsonyi hangulatnak. Anyósnak ez például remek ajándék. 

Nyitókép: Swen Pförtner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 11. 18:33
Egy gyerek, akinek csak lába van Karácsonykor felkiált! - Már megint zokni!
Royce2.0
2023. december 11. 15:16
Egy kurva nagy felkiáltójelet kéne inkább a seggedbe dugni, szarbokor! Olyan bézbózütő-alakút, tudod...
kunfia1
2023. december 11. 14:11
A szerzőt az Amazon fizeti, az tuti. Ha fideszes ismerősnek szeretnétek ajándékot, a legjobb kertes házba egy kecske, lakásba meg, gumikecske.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!