A bántalmazó kapcsolat maga a pokol

2024. március 18. 09:58

Ilyenkor csak rossz és még rosszabb között lehet választani.

2024. március 18. 09:58
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

„Varga Judit megosztotta ezt a videót.

Nagyon szomorú, hogy miközben a boldog kapcsolat a legnagyobb boldogság, a bántalmazó kapcsolat maga a pokol. A család a legcsodálatosabb dolog, ha egymást támogató, erősítő emberek alkotják, de a legszomorúbb dolog, ha egymást elnyomó emberek vesznek benne részt.

Házasságpárti vagyok, amíg lehet, szerintem meg kell menteni a kapcsolatot. De bántalmazó kapcsolatban benne maradni, az a gyerekeknek is többet árt, mint a válás. Pedig a válás is gyerekbántalmazás, de a folyamatos bántás, mint minta, az még nagyobb bántalmazás.

 Ilyenkor csak rossz és még rosszabb között lehet választani.

Fordítva is van, ahol a nő nyomja el a férjét, veszi el minden önbizalmát. A szüleim kutatásai szerint, ha a nő elégedetlen a család anyagi helyzetével, abba a férfi belehal…

Anyukám azt mondta, amikor mentünk az esküvői ruhapróbára, hogy figyeljek oda, sose kössem feltételekhez a szeretetemet, mindig dicsérjek, mert szidással nem lehet változtatni, csak mindent elrontani, mert a jó házasság maga a Mennyország, a rossz házasság maga a pokol…”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. március 18. 19:33
Na és mit akar a szerző ezzel a cikkel? Mindenki maga választja meg a párját és a kapcsolata a magánügye. Nem közügy, hogy kinek milyen a házassága. Bűncselekmény esetén lehet feljelentést tenni. - Hallja kend szomszéd! Nevelje mán egy kicsit halkabban a szomszédasszonyt, mert nem tudnak aludni a gyerekeim a sikoltozásától!
l1b2r3l4s
2024. március 18. 19:16
Nem S.F. volt az a tanácsadó, aki kiállt N.K. mellett még a lemondása előtt? Úgy látszik más a megvilágítása az otthonnak és a gyermekotthonnak, filmszakmailag.
hidegenhagy
2024. március 18. 14:43
Hogy begyűlt ide ez a sok ballibbant okoskodó gennyláda! Ti is az áldozatot hibáztatjátok? Hát persze! Ezt tudja a moslék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!